Skocz do zawartości
Hope

Aparat Cyfrowy (tani)?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy, to moj 1 post :lol2:

Potrzebuje aparatu do 500zł. Ma on byc do fotek rodzinnych, Allegro!!! Wiem ze nie bedzie to zadna rewelacja ale do Allegro musi stykać :-P

HP 399zł http://www.vobis.pl/pdf.php?symbol=862340 CO o nim myslicie. Czy ma ktos z was taki aparat, lub Fotki nim robione? Czekam na odp, z gory dzieki! Pozdrawiam!

Canon_A520.pdf

Edytowane przez Hope

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy, to moj 1 post :lol2:

Witam

Potrzebuje aparatu do 500zł.

Gdybyś kiedyś jeszcze potrzbował jakiś info to pierwszą czynnością powinno być użycie opcji szukaj :wink: . Np. tutaj masz dwa tematy: aparaty do 400zł:

Do 400 PLN

do 600zł:

Do 600 PLN

Ma on byc do fotek rodzinnych, Allegro!!! Wiem ze nie bedzie to zadna rewelacja ale do Allegro musi stykać :-P

HP 399zł http://www.vobis.pl/pdf.php?symbol=862340 CO o nim myslicie. Czy ma ktos z was taki aparat, lub Fotki nim robione? Czekam na odp, z gory dzieki!

Przeczytaj tematy z linków wyżej i raczej nie spodziewaj się innych odpowiedzi jak np. "Hp robi dobre drukarki i tylko drukarki" - taka jest prawda. poszukaj może znajdziesz w tej cenie Canona A60 z drugiej ręki.

Pozdrawiam!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge polecic ze swjej stron Jenoptika naprawde świetny wyświetlacz, nie ma klatkowania jak to juz widziałem w chinskim allegrowym szicie, to dobra sprawdzona firma, jak chcesz wiecej info to pisz na gg. naprawde polecam nie jest to znana dirma ale modele z zoomem optyczynym naprawde są bardzo dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi