Gość hakervip Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Mam zamiar w bliskiej przyszłości składać nowego kompa. Będzie on mniej więcej taki Athlon 3000 Venice, 1024 Mb DDRAM, 1 hdd, 1 dvd+-rw,radeon x800gto. I tu mam pytanko. Czy bardziej opłaca się kupić tego Chiefteca http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73895637 czy Tego Seasonica http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73970629 Proszę napisać czy warto dołożyć te 70 zł za Chiefteca. I jeśli warto to dlaczego? Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2005 przez hakervip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookash2 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ja mam tego chieftecai na pewno nie jest on tak cichy jak zachwala to pan z aukcji na allegro! Ta zasilka to jedyna glosna rzecz w moim kompie! Ale teraz kupuje inny wentyl i wymienie go z tym co jest w chieftecu bo zasilka nie ma plomb gwarancujnych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 ja wladowalem potencjometr i teraz jest cichy, ogolnie zasilacz w porzadku, napiecia trzyma bardzo dobrze a czy warto doplacac do niego to nie wiem, zwroc uwage na ilosc sprzedanych egzemplarzy, cos to musi znaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Mam tego szefa no i oczywiscie jest baardzo glosny wiec odradzam... Gotow jestem stwierdzic ze ten Seasonic bije tego szefa pod wzgledem ciszy i wydajnosci :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 zwroc uwage na ilosc sprzedanych egzemplarzy, cos to musi znaczyc a o czym to swiadczy??kompletnie o niczym seasonic bedzie znacznie lepszym wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Na dzień dzisiejszy, Seasonic. Ale tam mnie czasem coś najdzie, że jednak Delta może przeżyć dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diodaq Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Tez mam tego szefa i jest rzeczywiscie troche glosny...ale poza tym nie mam mu nic do zarzucenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...