xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam! Szukam strony na ktorej znajduja sie oglosznie dotyczace sprzedazy samochodow ciezarowych i nie tylko. Czegs w rodzaju niemieckiego www.mobile.de tylko dotyczace francji :P Google mi zbytnio nie pomogly poniewaz z francuskiego to ja kojarze tylko rrrr :P Zna ktos takowa stronke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Na myśl mi przychodzi tylko ebay.fr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 samochody ciężarowe ?? pojedz sobie puławską w strone Piaseczna za IMOLE, tam jest poleasingowy komis samochodowy, głownie zapchany ciężarówkami, tirami itp, olbrzymi plac :) (jeśli z wawy jesteś) :D a tak to używanych z francji niepolecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Lukalem juz na francuski ebay droga prob i bledow jakos znalazlem dzial z samochodami, jednak dostawczych czy ciezarowek nie uswiadczy. Chodzi mi glownie o autka typu Mercedes Atego, Renault Mascott - pojemne objetosciowo (najlepiej z przyczepa, czyli tkz. Jumbo, ok 120m^3), lecz z niskim tonazem. Hmm do wawy to ja mam pol polski :P Tata niemiecki mobile.de (ktory jest genialny) przeglada wrecz nalogowo, ale chcialby zobaczyc takze na oferty z Francji, ewentualnie z Belgii\Holandii\Wielkiej Brytanii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) (najlepiej z przyczepa, czyli tkz. Jumbo, ok 120m^3) Coś się chyba porypało z pojemnością ?:> wiesz ile to 120m^3 ? ;] 120x120x120 ;] Edytowane 3 Grudnia 2005 przez sliqe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 [OT]sliqe co to za muza w sigu? :][/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (najlepiej z przyczepa, czyli tkz. Jumbo, ok 120m^3) Coś się chyba porypało z pojemnością ?:> wiesz ile to 120m^3 ? ;] 120x120x120 ;] a nie chodziło o metry szścienne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Na moja glowe, takze wydaje mi sie ze chodzilo o metry szescienne ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 sprzedarzy ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zastanawiamlem sie nad tym wyrazem ale tak szpatnie nie celnalem ;) No metry szescienne, chyba logiczne ;P Trzeba cos takiego do przewozu styropianu. To co znacie cos :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (najlepiej z przyczepa, czyli tkz. Jumbo, ok 120m^3) Coś się chyba porypało z pojemnością ?:> wiesz ile to 120m^3 ? ;] 120x120x120 ;] To co napisałeś to nie 120 tylko 1728000m^3 :lol2: Przykładowo przy 5x5x5 masz już 125m^3 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 [OT]sliqe co to za muza w sigu? :][/OT]Wiadomo ze RAMAYA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolakMaly Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 GB www.autotrader.co.uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...