qbass Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 NO u mnie tez dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ale i tak pionowe opisy ROX - szkoda ze nie ma tego w tlenie - to chyba jedyna wada ...sciagnij sobie wtyczke "bsn" np stad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 u mnie dziala gg :) co do opisow to w tlenie jest 70 max i dziala - na gg sa widoczne ale tylko 60.5 znaka :P tutaj LINK z opisem na 60.5 znaka ;) po wiekszym rozciagnieci dzieje sie to co na opisie ponizej ... ale i tak pionowe opisy ROX - szkoda ze nie ma tego w tlenie - to chyba jedyna wada ... mam gud nius for u Nowa wtyczka andk... bsn, bo tak się właśnie nazywa nowa wtyczka andk, umożliwia ustawianie statusów wielkolinijkowych. Wystarczy w opisie wpisać " n " aby progam w dalszej pracy zamienił to na znak przejścia do nowej lini. źródło tlen.vel.pl chyba o to ci chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...