Pulsar Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zainstalowałem sobie Windows x64 i Netlimitera. Niestety Netlimiter nie może się połączyć ze swoją usługą. Wcześniej na x86 wszystko chodziło OK. Znacie jakieś programy, które pozwalają na limitowanie prędkości łącza ? Sprawdzałem DU Super Controller i Bandwidth Controller również bez skutku. Oba nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 uroki x64 .... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 pewnie miales wersje do windy 32 bitowej szukaj do x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 A gdzie jest, bo nie moge znaleźć na tej ich stronce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zainstalowałem Netlimitera 1.30 i działa, bo nie ma swojej usługi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...