Carson Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 mam problem bo nie wiem jak podlaczyc gniazdo USB do plyty glownej. mam gniazdo ze starej plyty wylutowane i chcialem sobie zamontowac jej na przodzie kompa, plyta gl umozliwia podlaczenie dodatkowych portow USB ale ja nie wiem jak polutowac kable (nie znam wyprowadzen z gniazda) w ksiazce od mobo jest opisany kazdy pin(od czego jest) ale nie mam skad wziac schemat jak to polaczyc do tego gniazda USB. jezeli ktos wie jak to polaczyc to bede wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ok. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, Kupilem sobie podwojne gniazdo USB, ktore chcialem podlaczyc do plyty glownej. Z instrukcji obslugi plyty glownej (ASUS) wyniuchalem jak sa rozmieszczone poszczegolne kabelki, polutowalem i sa same problemy. Windows nie rozpoznaje mi pendrive'a lub po jego wlozeniu zawiesza sie. W gniezdzie oba tory +5V sa zwarte, obie masy takze i dolutowane do obudowy gniazda. W gniazdku od obudowy (Chieftec) zauwazylem, ze jeszcze miesdzy +5V i mase wlutowany jest kondensator 22uF/16V. Czy ja takze powinienem taki wlutowac zeby bylo ok? Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 bedzie dzialac bez kondensatorka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...