blade13 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Jest tylko taka opcja w polaczeniu Lan (tym miedzy moim kompem a siostry!) a w WiFi to sam zobacz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 hmmm a od czego jest ta ikonka kolo zegara tak jak by kabel sieciowy byl odlaczony ?? a drugie dwa monitorki od czego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Bo akurat komp siostry był wyłaczony jak robilem screena :) A drugie monitorki to brama internetowa była wlaczona! Utworzyla sie jakos sama.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 po rozmowach na gg problem został rozwiązany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysio Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam !! Mam podobny problem czy ktos moze mi pomoc ?? Mam internet radiowy (przesiadka z neo 2048 :(( ) adres mam przypisany przez server DHCP adres ip 192.168.0.218 maska wiadomo :P brama 192.168.0.1 oraz sieciowke skonfigurowana chyba tak jak pisaliscie adres ip 192.168.1.1 maska wiadomo brama ( w sieciowce nie mam wpisanej bramy ) oraz na sieciowce jest wlaczone udostepnienie sieciowe na komputerze laski sieciowke mam skonfigurowana tak adres ip.192.168.1.2 maska wiadomo :P brama 192.168.1.1 i za cholere net jej nie chodzi kurcze jak skonfigurowac poprawnie sieciowki zeby na kompie laski byl net PS.JAk mialem neo to z udostepnieniem sieci nie bylo najmniejszych klopotow a po przejsciu na to gowno radiowe (z braku kasy :( same problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...