szafran Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam Wczoraj wymienilem mojego starego Radka 9600 na GFa 6600gt i mam problem z PowerDVD Deluxe v6.0.0.2023. Wszystkie DVDki odtwarzaja sie wporzadku, do czasu az nie wlacze jakiejs gry (np FarCry). Po wyjsciu z gry juz sie nie da ogladac DVDkow (avi i inne chodza bez problemu) ani tez niczego co ma zwiazek z MPEG2 - jedynie po restarcie daje sie wlaczyc odtwarzanie DVDkow. PDVD zaczyna zuzywac wtedy 100% czasu procesora i na tym konczy - trzeba go zamykac poprzez menadzera zadan. Ktos wie jak sobie z tym poradzic ?? Z gory dzieki za odpowiedz. p.s. probowalem juz reinstalowac stery do grafy (v8195) jak i pdvd i bez poprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Wyczysc dokladnie sterowniki z systemu po starej karcie, a najlepiej przeinstaluj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 albo poprsotu zmien soft do ogladania dvd.. np: windvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 powerdvd rulez windvd sucks zainstalowalem juz sysa od zera i pomoglo bo czyszczenie sterow driver cleanerem nie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 why ???? Hardware Information: Processor: AMD Athlon 64 Processor 3000+ running at 2700 MHz 3DNow! Technology: In Use Enhanced 3DNow! Technology: In Use 3DNow! Professional Technology: In Use IA MMX Technology: In Use IA Streaming SIMD Extensions: In Use IA SSE 2: In Use Video Accelerator: DirectX VA (not in use) Multispeaker Audio Device: SB X-Fi Audio [CC00] (not in use) dlaczego SPDIF Output Device: SB X-Fi Audio [CC00] (not in use) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 why what ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Multispeaker Audio Device: SB X-Fi Audio [CC00] (not in use) dlaczego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 wlacz film jakis i wtedy sprawdz to info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 to jest wlasnie z odpalonym filmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a dzwiek masz w tym filmie ?? jak tak to nie ma sie czego czepiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 powerdvd rulez windvd sucks zainstalowalem juz sysa od zera i pomoglo bo czyszczenie sterow driver cleanerem nie pomoglo akurat tutaj moje zdanie jest zupelnie odmienne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 klucmy sie o to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 i znowu sie to samo dzieje. nowy sys - czyte stery - pochodzil pare dni dobrze i znowu te same objawy... po graniu lub testowaniu smarkami nie da rady odpalic filmu pod pdvd i trzeba restartowac, a po restarcie smiga bez problemu. jakies pomysly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dołącze się. Ale mam inny problem. Gdy oglądam film w powerDVD (oczywiscie chodzi mi o film na DVD) to bardzo dużo powerdvd używa mi procesor ok. 80% średnio. W innych progrmach dużo mniej, a kiedyś było normalnie. Wie ktoś o co chodzi? Reinstal PowerDVD już był i figa z makiem. Czy reinstal Windowsa moze pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 mnie pomoglo tylko zainstalowanie nvidia purevideo decoder zainstalowanie tego softu PO zainstalowaniu pdvd rozwiazalo wszelkie problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tylko ze mam Radka. Sporzet taki jak w podpisie. A kiedys tak nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafran Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja tez tak kiedys nie mialem szczerze mowiac nie mam pojecia czy ten purevideo decoder bedzie dzialal z radkiem... sprobowac mozna, a jak nie to moze ati ma cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...