forum Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Przeczytalem dzisiaj caly ten topic,biegne sprawdzic zasilacz mhuahaha :lol: .......... edit: sprawdzilem ,jedyne jakiej nazwy sie doszukalem to syrius computers 300w na duzej znamionowej naklejce.Produkt nabylem oczywiscie razem z obudowa 07.01 :lol: pzdr Edytowane 27 Stycznia 2006 przez forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 fajny krzak Syrius ,,na potege posepnego czerepu mocy przybywajALeE stable hehe;; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 nie narzekajcie, moj koles do niedawna dzialal na "impel"300w przy gf6600 :D ... do nie dawna , bo polecilem mu fortrona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Przeczytalem dzisiaj caly ten topic,biegne sprawdzic zasilacz mhuahaha :lol: .......... edit: sprawdzilem ,jedyne jakiej nazwy sie doszukalem to syrius computers 300w na duzej znamionowej naklejce.Produkt nabylem oczywiscie razem z obudowa 07.01 :lol: pzdr Tez takiego miałem, wnętrze jak z Codeshita, numerek zresztą też (300X1 czy coś takiego) Czyli Codeshicik w innym opakowaniu Zamontowałem mu Arctic Cooling Fan'a Pro TC i jest cicho Aktualnie ciągnie Celka Covingtona 300 i GeForce'a 2 Ti ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) sam miałem Megabajta 350W i powiem jedno - megashit wrrrrr.... . Chodził do końca dobrze aż wreszcie z tego wszystkiego co się tutaj naczytałem postanowiłem wymienić go na Chefa 400AA, a Megabajta z ciekawości otworzyłem i oto co zobaczyłem: dziurę fi 5 mm przetopioną przez płytkę i wokoło poprzypalane wszystko. Zdziwiony wogóle byłem że zasilacz w takim stanie wogóle mi chodził. I chodził by nadal ale boje sie go podpiąć pod cokolwiek. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez marotf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Z zasilaczami noname jest zawsze wesoło :) ja spaliłem 2 zasilacze noname (300 i 420 W) później kupiłem "markowego" Codegena, pracowal dobrze... przez pół roku i zaczęło napiecie skakać( 5V wahało sie od 2,5 do 6V) i pozbyłem sie go, od 7 grudnia 2005 jestem szczęśliwym użytkownikiem ModeComa 400W (pozdro dla Khedrona), od tego czasu zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ja mam Megabajt... http://allegro.pl/show_item.php?item=84085280 co myslicie o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ja mam Megabajt... http://allegro.pl/show_item.php?item=84085280 co myslicie o tym? na pewno lepsze od tego co masz.. liteon nie robi zasiłek, co najwyżej składa zestawy"firmowe"... to pewnie zasilacz od czegoś takiego... wszystkie zasilacze od takowych zestawów pomimo dziwnych nalepek(aopen na przykład) były porządnymi okazami :- głównie Fortron, czasami CWT... czasami nierozpoznawalne- łączyło je jedno- waga- taka ok 2kg:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...