Skocz do zawartości
MeWho

Megabajt 350w

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytalem dzisiaj caly ten topic,biegne sprawdzic zasilacz mhuahaha :lol:

..........

edit: sprawdzilem ,jedyne jakiej nazwy sie doszukalem to syrius computers 300w na duzej znamionowej naklejce.Produkt nabylem oczywiscie razem z obudowa 07.01 :lol:

pzdr

Edytowane przez forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytalem dzisiaj caly ten topic,biegne sprawdzic zasilacz mhuahaha :lol:

..........

edit: sprawdzilem ,jedyne jakiej nazwy sie doszukalem to syrius computers 300w na duzej znamionowej naklejce.Produkt nabylem oczywiscie razem z obudowa 07.01 :lol:

pzdr

Tez takiego miałem, wnętrze jak z Codeshita, numerek zresztą też (300X1 czy coś takiego)

Czyli Codeshicik w innym opakowaniu

Zamontowałem mu Arctic Cooling Fan'a Pro TC i jest cicho

Aktualnie ciągnie Celka Covingtona 300 i GeForce'a 2 Ti ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam miałem Megabajta 350W i powiem jedno - megashit wrrrrr.... . Chodził do końca dobrze aż wreszcie z tego wszystkiego co się tutaj naczytałem postanowiłem wymienić go na Chefa 400AA, a Megabajta z ciekawości otworzyłem i oto co zobaczyłem: dziurę fi 5 mm przetopioną przez płytkę i wokoło poprzypalane wszystko. Zdziwiony wogóle byłem że zasilacz w takim stanie wogóle mi chodził. I chodził by nadal ale boje sie go podpiąć pod cokolwiek.

Edytowane przez marotf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zasilaczami noname jest zawsze wesoło :) ja spaliłem 2 zasilacze noname (300 i 420 W) później kupiłem "markowego" Codegena, pracowal dobrze... przez pół roku i zaczęło napiecie skakać( 5V wahało sie od 2,5 do 6V) i pozbyłem sie go, od 7 grudnia 2005 jestem szczęśliwym użytkownikiem ModeComa 400W (pozdro dla Khedrona), od tego czasu zero problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam Megabajt...

http://allegro.pl/show_item.php?item=84085280

co myslicie o tym?

na pewno lepsze od tego co masz.. liteon nie robi zasiłek, co najwyżej składa zestawy"firmowe"... to pewnie zasilacz od czegoś takiego... wszystkie zasilacze od takowych zestawów pomimo dziwnych nalepek(aopen na przykład) były porządnymi okazami

:- głównie Fortron, czasami CWT... czasami nierozpoznawalne- łączyło je jedno- waga- taka ok 2kg:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi