KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tak jak w temacie wetylatorek to ac freezer 4 co mam zrobić widziałem u kogoś zdjecia tego wentylatora że załorzył sobie wentylator standardowy kolorow 80x80 i mam też taki zamiar tylko czy to bedzie śmigaćbez zakłuceń i czy temp. nie bedą wieksze niż tormalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 bedzie smigac bez zaklocen a temperatury jak kupisz dobry wiatrak beda napewno nie gorsze a moze jeszcze lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a powiedz jak bedzie sie czuł ten wiatraczek ac za 7 zł czy znasz może coś co jest dużo lepsze w niższej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 zalezy ile masz pieniazkow... oczywiscie zwykly ac tez moze byc ale jak dolozysz to bedzie jeszcze lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tutaj masz jeszcze o reanimacji wiatraka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 czytałem to FAQ ale uważam że baz sensu bedzie kupowanie wentylatora żeby go "zepsuć" wole zamontowaćjuż cały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...