robinxp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 witam potrzebue program zeby zablokować strony xxx i nie tylko ma bycjeszcze zablokowany p2p i sciaganie ze stron [ciach!]ł porstu mam brata co sicaga wszystko co popadnie a jak chce to kontrolować jaki mam uzyc do tego porgram z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Najlepsza metoda to stanowczo uswiadomic brata, wez go sila i skonczy sie dzien dziecka :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Bardziej mnie zadowoli probram bo ta opcja nie poskutkuje bo zadko jestem w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Opiekun dziecka w Internecie SoftStory s.c. Bardzo dobry program - naprawde skuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinxp Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 a ten program jest po polsku a jak nie to bym wolał cos polskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...