GiGiInDaHouse Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam mam takie pytanko a więc posiadam radio samochodowe (nawigacje) Becker Traffic Pro i tak nieszczęśliwie się złożyło że 3 razy wbilem bledny kod i teraz radio prosi o inny kod odblokowywujący którega ja niestety nie znam :( czy istnieją jakies sposoby by poradzić sobie z tym problemem ??? Szukałem już po necie ale nigdzie nie umie nic na ten temat znaleść. Z góry dzieki za wszelkie informacje... Pozdrawiam Gigi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiGiInDaHouse Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Problem sam się rozwiązał :) rada dla innych jesli ktos zle poda 3 razy kod to wystraczy poczekac chwilke okolo 5 minut max 10 i bedziemy znow mogli wpisac lub poczekac okolo 24 godz :) Pozdrawiam. TAMAT ZAMKNIĘTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...