Duncan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Na ogół nie mam w zwyczaju zarzucać nowych topiców, ale znalazłem kilka ciekawych fotek: Na tych fotkach (góra) sprzet do chłodzenia RAM'u 8O Nie powiem, ciekawie eksponuje się sprzęt w ten sposób 8) Wiem, wiem chłodzenie ciekłym azotem jest bezsensowne na dłuższą metę, ale taka jakość wykonania osprzętu robi wrażenie ! Czekam na wasze odczucia estetyczne :D Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Powiem krótko Zaparło mi dech . wszystko takie dopieszczone . i lśniące :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Na takim chłodzeniu sie nie znam ale jakość pierwsz klasa. Precyzyjnie , starannie , dokładnie.... Czego więcej chcieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 haha no mi się podoba!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 very nice ale nie wiem czy te chlodzenie ram'u im cokolwiek daje, jak mozesz to wskarz wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Dodam jeszcze link: http://v-tec.hp.infoseek.co.jp/ To prawdopodobnie strona autora :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 macie jakies watpliwsoci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Slabo 8O 266 FSB No no wyniczek niczego sobie 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja pierdzielę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mi to wyglada na zestaw do chlodzenia azocikiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 eee... trudno mi cokolwiek wiecej wydusić. Ten proc ma @2x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 I niech ktoś mi powie, że tylko P4 pracują na FSB533 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 LOOOL. Z tym FSB 266 zatkalo mnie. Strzele sobie cos takiego ;) i master O/C ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Juz chcialem napisac "co dziwnego w tym wyniku" ale skapowalem sie ze 266 to fsb, a efektywnie jest 533. nie powiem, wydajnie jak cholera to musi byc, a swoja droga to nawet na dzielniki 1/6 dostepnym tylko na kt400 pci bedzie taktowane 44.(3) mhz, czyli naprawde sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 I niech ktoś mi powie, że tylko P4 pracują na FSB533 :lol: według specyfikacji tylko p4 ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O JA PIER****. Jeśli to nie fake to własnie nabawiłem się komplexu niższości... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Slabo 8O 266 FSB No no wyniczek niczego sobie 8) Pozdro Dexter Ja tylko dodam jakie to pamięci i jakie napięcie na nich wrzucali..: Micron DDR PC2700 ES128 QZ7B 4901-05A5 with V-TEC AIR+ Vddr=3.82V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Slabo 8O 266 FSB No no wyniczek niczego sobie 8) Pozdro Dexter Ja tylko dodam jakie to pamięci i jakie napięcie na nich wrzucali..: Micron DDR PC2700 ES128 QZ7B 4901-05A5 with V-TEC AIR+ Vddr=3.82V No to niezle. a te ramy czym sa chlodzone??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Slabo 8O 266 FSB No no wyniczek niczego sobie 8) Pozdro Dexter Ja tylko dodam jakie to pamięci i jakie napięcie na nich wrzucali..: Micron DDR PC2700 ES128 QZ7B 4901-05A5 with V-TEC AIR+ Vddr=3.82V No to niezle. a te ramy czym sa chlodzone??? Spójrz na pierwsze 2 zdjęcia u góry w tym temacie to będiesz wiedział... ps. Następny raz dokładnie czytaj i oglądaj... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Bardzo ladnie wykonane 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 wykonanie pierwsza klasa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Ciekawe tylko gdzie schowali żarcie po wyjęciu z tej lodowki.... :D No dobra tylko gdzie urwać te pamięci. Jak już wpadną w łapy walimy na Syberię, kompa na dwór i zobaczymy kto tu wysiądzie. Nie ma jak Ruska temperatura. A swoją drogą to chyba mnie zatkało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 no niezle cacko my tu mamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 8) C O O L 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Fajny zestawik ale material moglby byc lepszy miedz, srebro lub cos w tym rodzaju, ale mimo to 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...