kuebk Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam! moj problem polega na tym ze wyzej wymienoy pakiet symanteca strasznie mi kompa spowalnia... chcialbym zeby mi ktos doradzil dobry antywir + jakis firewall do tego... tzn nie musi byc to rozwiazanie zintegrowane [tzn firewall+antyvir w jednym] nawet lepiej jakby to bylo osobno... co do antyvira to mysle nad avastem a jesli chodzi o firewall to nie mam pojecia... prosze o polecenia jakiegos dobrego zestawu... pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Sygate (firewall) może kerio (płatny :>?) zone alarm (sprawdź który lepszy z nich ja stawiam na 1). Anty vir to avp lub avast lub nod32(płatny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 rozumiem ze sygate jest darmowy, tak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Tak jest darmowy dla domowych użyszkodników ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...