KRECIO Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 BEDZIE WYMIATAŁ!!!!! :evil: :evil: NV30 : Technlogia wykonania 0.13 mikrona Taktowanie rdzenia 400MHz Architektura chipa 512-bit AGP 8X 8 potoków renderujących Pamięć 128-256MB DDR SDRAM taktowana zegarem 900MHz 200 milionów poligonów na sekundę Lightspeed Memory Architecture III Wsparcie dla DirectX 9 i OpenGL 1.3 Ujrzymy w 3 lub 4 kwartale 2002 NV35 : Technologia wykonania 0.13 mikrona Taktowanie rdzenia 500MHz Architektura chipa 512-bit AGP 8X 8 potoków renderujących Pamięć 128-256MB DDR lub QDR taktowana zegarem 1-1.2GHz 400Mhz RAMDAC Lightspeed Memory Architecture III Wsparcie dla DirectX 9.1 i OpenGL 2.0 Ujrzymy gdzieś w pierwszej połowie 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 jak sie pojawi to ją zapewne kupie, chyba że będzie bardzo droga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Juz to widzialem, ciekawe tylko ile w tym prawdy - lol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Ciekawe co na to ATI. Oby także coś wypuściła wtedy będą niższe ceny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Tylko ile będzie trzeba szykować na to kasy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Tylko ile będzie trzeba szykować na to kasy :(Pewnie sporo. Na początku poniżej 2000zł to to nie będzie kosztować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 a ja mam nadzieje, ze matroxy szybko stanieja, bo w pazdzierniku chcialbym kupic karte i nie chcialbym na nia wydawac majatku. A ten matrox o ile bedzie mial odpowiednia jakosc obrazu (a bedzie) by mi najbardziej pasowal, bo glownie siedze w roznych aplikacjach a nie gram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A ja myśle, że ktoś ma bujną wyobraźnię. Szczególnie - Architektura chipa 512-bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Ja nie wymyslilem architektury 512bit, newsa sciagnelem z jakiegos portalu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Ja mam tylko nadzieje, ze ze swoim dotychczasowym sprzetem wytrzymam przynajmniiej 3 lata i do pojawienia sie NV40-45... To juz jedzie za szybko !!!! Jak sie wszyscy tworcy gier wezma za takie partaczenie enginu jak przy Comanche 4 to na najnowszych kartach bedziemy do tylu z iloscia fps (tzn. ponizej 30) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Jak widzicie nowe procesory graficzne prawdopodobnie będą już 512-bit'owe tak jak Matrox Parhelia. skopiowano z serwisu tweak.pl :P to aporopos bujnej wyobrazni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 po co tyle zamieszania , karty jeszcze nie ma ,3dfx rampage też miał wymieść konkurentów ale niestety się nigdy nie pojawił ,jak karta wyjdzie ,będą testy to będziecie się podniecać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 EEh przy takim potworze, to procek już nie jest potrzebny. Już wiem na co zbierać kasę :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...