GreyWolf Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam mam pewien problem Mam plyte Asus p4c800 deluxe. Wczesniej mialem procka p4 2.6ghz z ht i plyta wykrywala ht bez problemow. kupilem sobie nowego procka p4 2.8 ghz prescott z ht 1mb cache i mam problem plyta wykrywa procek bez problemu tylko nie chce wogule wykryc HT. Jest jakas rada nie wymagajaca zmiany procka i plyty? pomozcie :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreyWolf Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 /bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Update biosu i reinstall windy nie pomaga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ta płyta musi obsługiwać. Pewnie wystarczy update biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreyWolf Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 niestety ani update ani calkowity flash biosa nie pomaga :/ A co do reinstala to raczej on nic nie pomoze jak nawet bios nie wykrywa wiec lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a czy ten prescott nie jest przypadkiem na fsb 533?? jezeli tak, to on niestety nie posiada HT :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreyWolf Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 procek jest na fsb800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 no to zgodnie z opisem ze strony intela (tabelka): http://www.intel.com/products/processor/pe...brief/index.htm powinien posiadac HT sprawdz go na innej plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...