Nostradamus Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tu jest link: http://members.lycos.co.uk/przemekgaranty/...nter%202005.rar I teraz moje pytanie. Na stronie 13 znajduje się zasilacz i ma fajne gniazda. I moje pytanie brzmi. Jak się takie gniazda nazywają i gdzie mogę je dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jakby toto się dało ściągnąc i otworzyć to by nam bardzo ułatwiło zadanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jakby toto się dało ściągnąc i otworzyć to by nam bardzo ułatwiło zadanie :) kopiuj link do jakiegos flashgeta i sie sciaga normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryGave Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 hmm z tego co wiem że są takie zasiłki że się wyjmuje wtyczki możesz sobie kupić popatrz na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...