Mumineq666 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Problem widac za załączonym obrazku: http://www.mumin.zh.pl/blad.jpg Przy tworzeniu nowego projektu win32 console app wyskakuje wlasnie taki błąd jak widać. Nie mogę utworzyć projektu, mimo iż: - reinstalowałem visuala z 2 różnych instalek - reinstalowałem windy: Xp Pro sp1, sp2, bez sp, x64 eng (wszytskie z elmsa, orginalne) - zamieniłem wersje IE w rejestrze i podłozyłem starszą wersję - wszytskie najnowsze łatki ściągnięte - plik w którym zgłasza błąd był kopiowany od kolegi, któremu to działa - koledze działa, mimo iż mamy identyczne wersje IE i identczne kompilatory mimo to nadal nie działa :( help pliz Edytowane 4 Grudnia 2005 przez Mumineq666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 chyba się problem sam rozwiązał, ale nie chce zapeszać i zainstaluje updaty windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...