gebel Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 cze wam,mam pytanie jakie wiatraczki polecacie qpic do kompa(2 albo 3 sztuki),chodzi mi co kosztuja niecale 10zl i sa podobno bardzo dobre,wiem ze gdzies je widzialem na forum ale nie moge znalezc,pozdo 10x :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Pewnie chodzi Ci o Arctic Cooling Fan Pro TC :) Sam mam i są bardzo ciche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 polecam sa po 7 zł na allegro ładne w pudełeczku + 4 srubki i kabel zaizolowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 polecam sa po 7 zł na allegro ładne w pudełeczku + 4 srubki i kabel zaizolowanyi do tego jeszcze naklejka na obudowę drobiazg ale jest B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Tutaj masz link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=74611398 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 normalnie sie skusze na kolejne 2 bo musze przy okazji paste termoprzewodzącąkupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebel Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 dzieki wam,juz kupuje,wlasnie o nioe mi chodzilo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Sam mam takie, dużo także kupowałem dla znajomych, i powiem - ciche i wydajne - rzadko wrzucają wyższe obroty niż 1200RPM, chyba że ktoś ma bardzo nagrzaną bude - mojemu znajomemu zapodał 2000RPM ale i tak Codegen go zagłuszył. Jednym słowem - POLECAM! Edytowane 5 Grudnia 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 A mi zapuszcza 1800RPM ale ten przy karcie graficznej co wyciąga powietrze (karta chłodzona pasywnie). Ale jest cichutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depeche Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Też mam tego Arctica. Chodzi sobie w obudowie na 1700rpm. Polecam, jest cichy i wymusza chociaż minimalny obieg powietrza w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depeche Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Też mam tego Arctica. Chodzi sobie w obudowie na 1700rpm. Polecam, jest cichy i wymusza chociaż minimalny obieg powietrza w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ja mam tam 2 :P Tył i góra :D Są bardzo ciche POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark19 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 A jak się ma Arctic Fan Pro TC ( ten za 7 zł ) do Arctic Fan 3 TC ?? : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74939469 Właśnie mam na dniach zamawiać kilka arcticów ale nie wiem czy lepsze te zwykłe czy te trójki z linku który podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 3tc maja troszke wiekszy przeplyw powietrza Ja go mam na procku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...