KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 chce podkrecić kompa tego co w konfigu i szukam w biosie i nie mam opcji tam gdzie sie ustawi napieće FSB itd czy ja może źle szukam bios mam napisane że jest V6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Lepiej usuń ten topic, bo moderatorzy są Cię "wynagrodzą"... PS. masz FAQ i pelno takich tematow Edytowane 4 Grudnia 2005 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 może źle szukasz. posukaj takich opcji jak CPU Ratio, BUS Speed, BUS Frequency, Core Speed, CPU Voltage, Core Voltage, itp ... A jak nie możesz biosem podkręcać to spróbuj prgramami np. CPUFSB, SoftFSB ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 to nie jest tak że nie szukałem ale wiem że temat jest głupi ale od tego sąpodstawowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 szukałem szukałem i znalałem cpuvoltage i mam to zablokowane fsb nie znalazłem gdzie jam mam tego szukać bo już mnie to denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a próbbowałeś tymi programami które ci podałem ? poszukaj jeszcze modowanego biosa do twojej płyty, być może taki jest i pozwala na zmiane fsb, albo poszukaj w dokumentacji płyty czy nic tam nie pisze o zmiane zworkami (a moze nawet jest opisane jak zmienić w biosie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) zaraz zobacze ale o zworkach to pierwszy raz słysze że coś sie przestawia pozatym u was też sie tak chyba to sie nazywa mostek pułnocny ale ja to nazywam chipset (tam gdzie jest radiator na płycie głównej) grzeje bo u mnie jest ponad 40 stopni jak sie dotchnie nie wiem czy nie wiecej Edytowane 4 Grudnia 2005 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jak to jest Gigabyte, to może trzeba najpierw wcisnąć CTRL+F1 na ekranie głównym BIOS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...