Skocz do zawartości
rxg

Mała Uwaga

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam nowe tematy i widzę multum pozamykanych. Wiele z nich nie bez podstaw, ale są też takie, które zostały zamknięte no nie wiem chyba z rozpędu np.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168479&hl=

Chłopak zapytał o dość nie typową sytuację. Znalezienie odpowiedzi w wątku o 9800 zajmie wieki, choć wątpię by znalazł. Myślę, że odrobina wyrozumiałości nikomu nie zaszkodzi a autorowi pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś codziennie widział tysiąc pięćset sto idiotycznych tematów(np. kolo prosi żeby ktoś mu napisał poradnik jak podkręcic jego karte), i to jeszcze pozamieszczanych w nieodpowiednich działach, niezgodnych z regulaminem, to pewnie też byś działał tak a nie inaczej. Doprowaza to do szewskiej pasji i robi ogólny burdel na forum. Myślę że moderzy już mają taki odruch, że gdy tylko widzą powielony poraz xxxx temat to odrazu go zamykają, no bo ile można świecić oczami i każdemu z kolei tłumaczyć co i jak zrobił źle ...

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy zamykaniu tematu zostało dopisane że jest wątek o 9800, więc miejmy nadzieje że zrozumiał aluzje z i tam zada kolejne pytanie dot. jego karty. I przestańmy się już spierać kto ma racje bo gra warta świeczki ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi