rxg Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Przeglądam nowe tematy i widzę multum pozamykanych. Wiele z nich nie bez podstaw, ale są też takie, które zostały zamknięte no nie wiem chyba z rozpędu np. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168479&hl= Chłopak zapytał o dość nie typową sytuację. Znalezienie odpowiedzi w wątku o 9800 zajmie wieki, choć wątpię by znalazł. Myślę, że odrobina wyrozumiałości nikomu nie zaszkodzi a autorowi pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 A czy problemem jest zadanie pytania w temacie do tego odpowiednim? Np. w przyklejonym o tych radkach.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Gdybyś codziennie widział tysiąc pięćset sto idiotycznych tematów(np. kolo prosi żeby ktoś mu napisał poradnik jak podkręcic jego karte), i to jeszcze pozamieszczanych w nieodpowiednich działach, niezgodnych z regulaminem, to pewnie też byś działał tak a nie inaczej. Doprowaza to do szewskiej pasji i robi ogólny burdel na forum. Myślę że moderzy już mają taki odruch, że gdy tylko widzą powielony poraz xxxx temat to odrazu go zamykają, no bo ile można świecić oczami i każdemu z kolei tłumaczyć co i jak zrobił źle ... Edytowane 4 Grudnia 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Jeszcze raz powtórzę odrobina wyrozumiałości. Jest na tym forum kilka dni Edytowane 4 Grudnia 2005 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cytat Dołączył: 14-Wrzesień 05 raczej kilka miesięcy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 rxg napisał(a): Jeszcze raz powtórzę odrobina wyrozumiałości. Jest na tym forum kilka dniA zobacz ile zdązył już napisać.. I nadal nie zrozumial (2 miechy ponad.. ).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Zwracam honor. I wycofuje to, co wcześniej napisałem :oops: Edytowane 5 Grudnia 2005 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Przy zamykaniu tematu zostało dopisane że jest wątek o 9800, więc miejmy nadzieje że zrozumiał aluzje z i tam zada kolejne pytanie dot. jego karty. I przestańmy się już spierać kto ma racje bo gra warta świeczki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...