KeVes Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Czy są stery pod tym systemem do starej płyty z chipem SiS oznaczonej symbolem BS61M (zintegrowana grafa, dźwięk, obsługa DMA dla IDE) oraz do karty graficznej NVidia Riva TNT2? Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 5 Grudnia 2005 przez KeVes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) 2x tak co do nv - http://www.nvidia.com/object/unix.html do plyty? chyba tylko dzwiek musisz uruchomic :) Edytowane 5 Grudnia 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeVes Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzięki :) To nic, ino zacząć instalację ;) Mam nadzieję, że będzie to równie przejrzysty i intuicyjny system jak stary Red Hat 7.0 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Przed instalacją sugeruję wejść na www.freebsd.org i poczytać sobie o FreeBSD. Szczególnie godnym polecenia i w zasadzie podstawowym źródłem informacji jest Handbook (także w wersji polskiej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jakoś SiS i *BSD pasują mi jak musztarda do dżemu :D No ale jak ktoś potrzebuje do nauki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jakoś SiS i *BSD pasują mi jak musztarda do dżemu :D No ale jak ktoś potrzebuje do nauki...racja, to niech on kupi nowa plyte od razu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...