salaciarz Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam. Posiadam mobo ASUSa A8V deluxe i od dłuższego czasu napotykam na dziwny problem. Czasami ustawienia mojego BIOSu samoczynnie przywracają sie do domyślnych. Nie jest to po wyłączeniu komputera czy coś , reset ustawień może nastąpić np. po zwykłym uruchomieniu ponownym. Odrzucam z tej przyczyny możliwość rozładowania baterii. Czy ktokolwiek spotkał z tak dziwną przypadłością ? konfig gwoli ścisłości: Asus A8V del (wersja biosu 1011 , teraz widziałem najnowszy 1015 , ale możliwe , że to wina samego biosu ?) Athlon64 3000+ (Winnie) 2x512 kingston GF 6600 Baracuda 120gb SATA DVD / DVD-RW Tagan 380 pare wentylków Może wina leży po stronie o/c , bo szyna fsb chodzi u mnie na 250 MHz. Czekam na sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 obniz na jakis czas fsb i zobacz czy problem nie ustapi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 właśnie próbuje od 3 dni na 245MHz i póki co cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...