Skocz do zawartości
Przemol^N

Uwaga Na Produkty Matrix.pl (symfonia)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, postanowilem ostrzec potencjalnych nabywcow. Firma Matrix.pl producent popularnych systemow symfonia wydaje sie być wiarygodnym partnerem. Niestety. Programy wymagaja aktywacji, z ktora ww firma sobie nie radzi.

Po reinstalacji systemu, program domagal sie kodu aktywacyjnego. Coz, napisalem maila pod adres podany w programie.. aktywacja@matrix.pl, zdziwilem sie ze konto takie nie istnieje w tej domenie;)

Napisalem maila do dzialu kontakt gdzie dowiedzialem sie ze aktywacje dokonuje sprzedawca. W tym przypadku to firlam softlandia.pl w szczecinie. Napisalem maila z prosba o kod. Coz minal tydzien.. napisalem pod inny adres.. nastepnie zadzwonilem. Ucieszylem sie jak dowiedzialem sie iz kod zostanie mi wyslany jutro rano. Jak slyszalem ten sam tekst w wiele dni pozniej to zaczynalo mnie to irytowac. W firmie nie mozna wystawiac faktur....bo program przestal calkowicie sie wlaczac bez aktywacji. W czwartek softlandia znowu obiecala mi ze dostane w piatek kod bo pani ktora go ma zabrala ze soba laptopa z pracy i jest w terenie. Coz bywa. Dzisiaj dowiedialem sie ze ta pani jest na zwolnienie lekarskim od dawna i dlatego nie mam kodu. Nauczony doswiadczeniem co mowia zapisuje wszystko.. i od razu widac ze klamia. Nie polecam zadnych kontaktow z firma Softlandia. Mecze sie o kody aktywacyjne od 3Lat. Za kazdnyn razem jest problem. Problemu nie ma tylko wtedy gdy przywoza fakturke. I tak jeszcze na marginesie to nie odpisali na zadnego maila od 3 tygodni :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w miescie ejst przedstawicielstwo tej firmy i nawet dobrze sie im powodzi... Zaczynali od wynajetego lokalu w centru miasta... Teraz dysponuja duzym, wlasnym budynkiem niedaleko centrum... Widac, ze zarabiaja kase na niedoinformowywaniu klientow... Jestem pewien, ze tak nie moze byc... Gdzie w tym momencie podzialo sie prawo? Gdzie jest sprawiedliwosc, gdy prawo jest lamane? Sprawa powinna trafic do rzecznika praw konsumenta... Tak mi sie wydaje... Dobrze, ze ostrzegasz innych... Nawet, jesli ostrzezesz jednego klienta i 100 potencjalnych, to i tak bedzie mniej ofiar nieuczciwej firmy! Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostalem dzisiaj kod. Po wielu dniach oraz opinie od kobiety ktora go przyslala. Jestem bezczelny ze chce miec kod szybko (20 dni to faktycznie rekord w odpowiedzi na maila) i ze uzywam starej wersji i jakby to byla nowa wersja. to niebyloby problemow. Jasne zaplac 500zetow nam frajerze to kod bedie wczesniej. Firma nie widzi nic zlego w nie opdowiadaniu na maila 3 tygodnie i tydzien na telefon.... CUD ze kod dziala. Mozna wystawiac faktury w programie za ktory sie zaplacilo. Nigdy nie kupie nic od tej firmy. A nawet wiecej. chce przejsc na program MR faktura ktorego z zadowoleniem uzywa ksiegowa od lat.

ps. modlcie sie do Swoich bogow jak kupucie cos matrixa.

Edytowane przez Przemol^N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi