Kaeres Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mam dwa filmiki w swojej filmografii, ktorych za Chiny Ludowe nie moge ruszyc z dzwiekiem. Sa to Minority raport i Harry potter 1. Wszystkie divx sprawdzone. Od 3.11 do 5.02, xivid w takiej wersji (04102002-1 _ALPHA_ Release) i rozne rodzaje odtwarzaczy. Od vplayera poczawszy poprzez allplayera na powerdvd skonczywszy. Czy jest juz do sciagniecia jakis nowszy xvid (nie moge znalezc) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a zainstalowałeś "nimo codeck pack"...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 jest cos takiego nazywa sie avi info tooltip i podaje info, co sa za kodeki wymagane. poza tym moze wymaga jakis dodatkowych kodekow ac3 albo cos. czasem tak byo, ze trzeba bylo dociagnac jakies dodatki w stylu ac3filters etc. powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Dzieki. Nimco pomoglo chociaz zainstalowalo sie z jakims bledem. Pewnie dlatego, ze nie posiadam karty dzwiekowej obslugujacej AC3. Jeszcze raz thx za fachowa rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Cytat Dzieki. Nimco pomoglo chociaz zainstalowalo sie z jakims bledem. Pewnie dlatego, ze nie posiadam karty dzwiekowej obslugujacej AC3. Jeszcze raz thx za fachowa rade. :wink: nie ma sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 tez mialem taki problem, ale Nimo pomogle! dzieki Ci Nimo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Nimo to kicz, ja wole wszystko sam instalowc, wtedy przynajmniej to dziala i jest wydajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Przeciez mowimy, ze dziala. O co chodzi ? Jak zainstalowac nimo bez jego instalacji ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Cytat Przeciez mowimy, ze dziala. O co chodzi ? Jak zainstalowac nimo bez jego instalacji ? :D EDDY'iemu chyba chodziło o to, że on instaluje sam wszystkie wymagane codecki nie bawiąc sie w żadne packi typu xvid, czy nimo... w końcu tak też mozna zrobić... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Cytat Cytat Przeciez mowimy, ze dziala. O co chodzi ? Jak zainstalowac nimo bez jego instalacji ? :D EDDY'iemu chyba chodziło o to, że on instaluje sam wszystkie wymagane codecki nie bawiąc sie w żadne packi typu xvid, czy nimo... w końcu tak też mozna zrobić... ;P no i wyjdzie na tosamo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat Cytat Cytat Przeciez mowimy, ze dziala. O co chodzi ? Jak zainstalowac nimo bez jego instalacji ? :D EDDY'iemu chyba chodziło o to, że on instaluje sam wszystkie wymagane codecki nie bawiąc sie w żadne packi typu xvid, czy nimo... w końcu tak też mozna zrobić... ;P no i wyjdzie na tosamo moze u Ciebie, ja jak zainstaluje ten Nimo, to zawsze mam czarny ekran i w zaleznosci jaki tryb instalacji wybralem, albo mam dzwiek, albo nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ja rowniez wole instalowac wszystko oddzielnie troche tego jest ale przynajmniej mam pewnosc ;) ;) ;) ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 AC3 Filter - to musisz miec, jest pełno tego na sieci, ,ja używam jakiś od ruskich (fajny z bajerami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Cytat AC3 Filter - to musisz miec, jest pełno tego na sieci, ,ja używam jakiś od ruskich (fajny z bajerami). ja z poczatku uzywalem ac3-pack2 ibylo ok, dopoki jakis film zadal znowu ac3, wiec zainstalowalem dvl-m8n_ac3 i jak na razie wszystkie chodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...