YouzeQ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam klawiaturę Blue Light (czyli BTC) i żeby kożystać z dodatkowych przycisków muszę uruchomić program Easy Key. Wsadziłem skrót do tego programu do autostartu i... program nie uruchamia się automatycznie :blink: Próbowałem siebie, default user i dalej to samo... Czy można jakoś to obejść (np wpisać ręcznie do rejestru)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź po reboocie dam znać czy zadziałało :) EDIT: Zadziałało :) dałem nową pozycję, w wartość skopiowałem adres pliku i działą swoją drogą to są fest sterowniki, że trzeba umieć w rejestrze grzebać... Edytowane 7 Grudnia 2005 przez YouzeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...