paolowawa Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mam Pyatnie Jaka jest średnia temperatura Athalona 2000+ XP? Pytam ponieważ u mnie jest ona chyba za duża średnio 60-65 stopni, może wiecie czy to jest spowodowane. Mója obudowa to Midi Tower Noname, Zasilacz 300W, wiatrak Titan TTC-D5T, Nie wyciszałem obudowy ani nie robiłem żadnych przeróbek, mój procesor taktowany jest normalnie bez podkrecania. Bardzo proszę o pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahoya Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 u mnie 2000XP@1750MHz na GA-7VRXP nie ma wiecej jak 45 stopni :D Co ciekawe volcano 6 Cu (suszarka do wlosow i 52 stopnie) radzil sobie duzo gorzej niz coolermaster CP5-7JD1B (bardzo cichy). Zobacz dokladnie jak zalozony jest radiator (musi mocno przylegac do rdzenia) i niewal za duzo pasty (wystarczy naprawde niewiele, a za duzo niedobrze) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 znowu... moderatorzy chyba wiedzą co mają robić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 znowu... moderatorzy chyba wiedzą co mają robić ;) ... to ze moderatorzy naciskaja na takie posty to rozumiem, taka ich rola ale jak ktos jest nadgorliwy i chce byc wazny i uwazny to juz mnie wk... :evil: Koles zapytal i jak ktos chce to mu odpowie jak nie to nie...proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...