stingah Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Otóż nie działa mi wbudowana kamerka internetowa. Pokazuje tylko czarny obraz i nic. Próbowałem już wszystkiego - instalowałem stare stery i nowe i nie działa. O dziwo przed formatem i odświeżeniem systemu działała (na sterach z CD) a teraz ni chu chu. Wiem, ze był podobny temat już tutaj ale nie było w nim rozwiązania ;). Mam WIN XP + SP2 (Wcześniej tez miałem i działało). Może to wina sterów od grafy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 moze sprobuj tu : http://www.forum.asus.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ściagnij sobie nowe sterowniki do kamerki! Wczoraj czy przedwczoraj się pojawiły na stronie, u mnie też nie działała a teraz już działa :) Pozdrawiam Jinks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...