erOl Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam! Czy ktos mial stycznosc z tym radiatorem !!?? Nigdzie nie moglem znalezc jego recenzji, testow. Musze cos zakupic miedzianego na moj procek ale musze znalezc kompromis pomiedzy wydajnoscia a wielkoscia, poniewaz jestem szczesliwym posiadaczem obrzymiej obudowy midi tower :D, w ktorej siedzi abit nf-7 z socketem praktycznie przy zasilaczu!! Gdybym posiadal inna bude nie mial bym watpliwosci a tak niestety musze szukac! Chcialem Pentagrama 80Cu niestety jest obawa ze sie nie zmiesci ,chcialem Thermalright Slk 947u tez sie nie zmiesci :D Juz chcialem bude zmieniac to raz ze sie nie zmiesci pod biurko medium tower :D a dwa strasznie koszty sie zwieksza :( Tak wiec co to za ustrojstwo jak chlodzi itp!? http://allegro.pl/show_item.php?item=75135533 Z gory dzieki za wyrozumialosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natonek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 to weź A.C. Freezer 64 pro napewno duzo wiecej wydajny niz te miedziane [ciach!]o :) a do bydy powinien się zmiescic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) to weź A.C. Freezer 64 pro napewno duzo wiecej wydajny niz te miedziane [ciach!]o :) a do bydy powinien się zmiescic :D Freezer 64 pro na Socket A? To chyba trzebaby z przerabianiem zapinki kombinować :P. Ten cooler przypomina te starsze coolery thermalrighta... Ja bym napewno w nim pod wentylator wsadził jakies silikonowe pochłaniacze drgan (chociażby własnej roboty) bo ta blaszka do której przykręca sie wentylator wygląda na taką co lubi sie trząść ;). Co do problemów z montażem innych coolerów... ja bym mimo wszystko zainwestował i zmienil obudowe. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez spider2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tez sie nad tym zastanawiam i do tego Fander 12 ;) jak sie spisuje ten radiatorek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...