mastercode Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam Sempronka 3100, płyte na NForce3 S754, pamięć 512 TwinMosa. Grafiki zadnej bo sprzedałem... Zamierzałem zmienić to wszystko na Venica 3000 + Gigabyte K8NF-9 + GF6600 od Gigabytea(tego za 400zeta z pasywnym chłodzeniem). Ostatnio wpadła myśl, żeby zostawić tą platformę a zainwestować w tylko lepszą kartę na AGP. Taką za 700pln np. Jak myslicie co powinienem wybrać? I jaką kartę jeśli opcja nr.2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikon87 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 nie znam się za dobrze na sprzęcie, ale też chciałbym kupić sobie jakąś kate na AGP i wszyscy mi polecaja GIGABYTE GF 6600GT 500MHz/1000MHz. Nie wiem ile dokładnie kosztuje (chyba coś ok. 650 zł), jakby ktoś wiedział gdzie ją tanio dostać proszę o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 poszukajcie na allegro na AGP mozna czasem wyczaic tanszego GF6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastercode Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ale moje pytanie to rowniez pytanio o ogolna zmiane calej konfiguracji! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...