kierownik Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam poszukuje kogos z plyta glowna ASUS P4PE-X. Chodzi o zaprogramowanie biosu. Uwalilem dzisiaj bios i teraz musze go jakos reanimowac. Jezeli ktos ma taka plyte i potrafi to zrobic to moge wyslac kosc biosu poczta. Oczywiscie jezeli ktos bedzie chcial to w miare rozsadku zaplace. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxter Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Witam poszukuje kogos z plyta glowna ASUS P4PE-X. Chodzi o zaprogramowanie biosu. Uwalilem dzisiaj bios i teraz musze go jakos reanimowac. Jezeli ktos ma taka plyte i potrafi to zrobic to moge wyslac kosc biosu poczta. Oczywiscie jezeli ktos bedzie chcial to w miare rozsadku zaplace. Pozdrawiam! zobacz sobie posta, w ktorym pisales o problemie. Napisalem rade :) Aha i jeszcze jedno. Istenieje prawdopodobienstwo, male, bo male ale istnieje, ze kosc poszla sie p... Mi sie tak zdarzylo dwa razy. Raz podczas normalnego flashowania, a drugi byl efektem dzialania slynnego kiedys wiruska o nazwie Czarnobyl. Wiec lepiej udaj sie gdzies gdzie maja programator. Jesli Ci kosc siadla to sa dwa wyjsca. Kupujesz uszkodzone mobo, albo kupujesz kostke. Jak spytasz sie elektronika, to on bedzie wiedzial jaka kosc bedzie podobna do tej. Ja elektronikiem nie jestem. Jeszcze raz zycze powodzenia :) Edytowane 6 Grudnia 2005 przez dexxter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinas Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 W Bydgoszczy jest gość co programuje wszystkie BIOSy, jak chcesz to mogę znaleźć na niego namiar. Sam miałem taki przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...