deadhorse Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 yhh chce zakupic dysk twardy 160 GB tylko nie wiem jakiej firmy i jaki model - najbardziej zalezy mi na tym by ten dysk był jak najmniej awaryjny. Głośność pracy sie nie liczy ! co polecacie ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Samsung - obecnie czołowa firma. Bezawaryjny, cichy, szybki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) yhh chce zakupic dysk twardy 160 GB tylko nie wiem jakiej firmy i jaki model - najbardziej zalezy mi na tym by ten dysk był jak najmniej awaryjny. Głośność pracy sie nie liczy ! co polecacie ?!? Seagate barracuda NCQ - 5 lat gwary Edytowane 5 Grudnia 2005 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 dokładnie to to: http://www.mcomp.com.pl/product_info.php?products_id=118225 tylko samsung :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 albo wersja pod ata-133 jak nie masz s-ata. w porównaniu z seagate'm bardzo cichy, szybki i niezawodny, też ma 5 lat gwary (od lipca 2005). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadhorse Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nio to chyba uderze w tego Samsunga SpinPoint tylko mam małe pytanko: czym sie róznią (technicznie i wydajnością) ATA/IDE od Serial ATA ?? ma to jakies znaczenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 sata ma ine wejście nie bedzie pasować jak masz stare mobo :D ma inną wtyczke zasilania i jest chyba szybszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ja bym jednak polecał seagate 7200.9 160GB. Ma rewelacyjna wydajnosc i jest cichutki. No i oczywiscie 5 lat gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...