.Kuba Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) czesc, zakupiłem z niedawna TwinMOS;y lecz okazały sie nie wypałem :) wiec musze szybko zmienic pamieci. Co poradzicie? Moze Samsungi UCCC (mam okazje po 330zł za 1GB) ? Edytowane 7 Grudnia 2005 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Znalazłem fajną aukcje http://allegro.pl/show_item.php?item=75292504 brac czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 brac brac brać najlepsze pamieci pod wzgledem cena/jakosc w 1gb kosciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a kosci 512mb UCCC tez sa dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jasne kup se jeszcze gf mx 400 i zrób duala :P polecam hehe... sramsung... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam pytanie czemu sie nie sprawdzily, poniewaz wlasnie mam zamiar je kupic i nie wiem czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 dream_killer - Jeszcze jeden beznadziejnie głupi post, a odpoczniesz sobie od forum na jakieś 3 dni. Jasne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Fl3eX z tego co wyczytałem na tym że forum, to nic tylko brac ;) ja zamierzam za niedługo zamówic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...