Skocz do zawartości
ADAKK

Prosze O Poradę W Związku Z Kupnem Pc

Rekomendowane odpowiedzi

o to podzepsoły jakie chce kupic mam ok. 3500zł

Intel Pentium IV D820 2,8 Ghz (2core) - 900zł

ASUS P5WD2 - 600zł

2x1GB Corsair 800Mhz CL3.0 - 800zł

GF Winfast 6800 TDH 256/256 325/600Mhz - 700zł

Chieftec 420W - 150zł

wychodzi ok 3150zł co wymienic by był lepszy komp , czy warto inwestowac w GF 6800 GT

pisze na tym forum bo na forum co kupic wchodzi mniej ludzi wiec prosze o wyrozumiałosc

Edytowane przez ADAKK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

módl sie o przeniesienie tematu bez konsekwencji ;)

zasilator ten co masz moze starczy, ale pomysł o taganie z 480W... :D

grafa jakos mi nie pasuje, ale z grafiką nie jestem na czasie wiec moze nie ma nic bardziej opłacalnego.. nie wiem....

pamięci domyślam się że ddr2.. z reguły ddr2 nie są jakieś shitowe mozesz brać coś tańszego (jak jest) byle nie noname... kingmax i spółka... na pclabie był test ostatnio z którego wynika że nie opyla sie aż 800Mhz brać... 533 styknie...

a co do chłodzenia.... może WC? ;) jak lubisz coś poszperać i troche pokręcić? ;)

a własnie, zasadnicze pytanie, myslisz o mocnym oc? bo płyta jak na to bardzo dobra (btw gdzie jest tak tanio? ) :D

Edytowane przez hinco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

módl sie o przeniesienie tematu bez konsekwencji ;)

zasilator ten co masz moze starczy, ale pomysł o taganie z 480W... :D

grafa jakos mi nie pasuje, ale z grafiką nie jestem na czasie wiec moze nie ma nic bardziej opłacalnego.. nie wiem....

pamięci domyślam się że ddr2.. z reguły ddr2 nie są jakieś shitowe mozesz brać coś tańszego (jak jest) byle nie noname... kingmax i spółka... na pclabie był test ostatnio z którego wynika że nie opyla sie aż 800Mhz brać... 533 styknie...

a co do chłodzenia.... może WC? ;) jak lubisz coś poszperać i troche pokręcić? ;)

a własnie, zasadnicze pytanie, myslisz o mocnym oc? bo płyta jak na to bardzo dobra (btw gdzie jest tak tanio? ) :D

mam znajomego co mi załatwia czesci bez XX% ceny bez VATU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi