Czapa Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Procek --> AMD Operton 144 - 699 zł Cooler na procka --> AC Freezer64 Pro - 69 zł Płyta główna --> DFI LanParty nF4 Ultra-D - 499 zł Karta graficzna --> Connect3D x800GTO@16ps - 860 zł szczeze mowiac wolalbym kupic tamtego geforca 6600gt Gainwarda, ponieważ najbardziej zależy mi na dobrej karcie graficznej która posluży mi na dluższy czas a procek jak sadze wystarczy athlon 64 3000, i jakas plyta glowna z obsluga sli, doradzcie mi lepiej jakas plyte glowna z jej obsluga pod amd chyba ze sie myle w mojej opini to mi powiedzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) szczeze mowiac wolalbym kupic tamtego geforca 6600gt Gainwarda, ponieważ najbardziej zależy mi na dobrej karcie graficznej która posluży mi na dluższy czas a procek jak sadze wystarczy athlon 64 3000, i jakas plyta glowna z obsluga sli, doradzcie mi lepiej jakas plyte glowna z jej obsluga pod amd chyba ze sie myle w mojej opini to mi powiedzcie. Ten Connect3D przed zmodowaniem na 16 potoków zjada każdego 6600GT na śniadanie!!! Operton jest jepszy od Athlona, ma również większy potencjał w O/C. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 To ja już nie wiem co mam kupic jeden mowi co innego drugi co innego ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Procek --> AMD Operton 144 - 699 zł Cooler na procka --> AC Freezer64 Pro - 69 zł Płyta główna --> DFI LanParty nF4 Ultra-D - 499 zł Karta graficzna --> Connect3D x800GTO@16ps - 860 zł to chyba logiczne a poza tym poszukaj sobie na google testy 6600gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 tak jak wyżej, poczytaj sobie na nvision.pl testy tego Connecta, przed modem jest ciut lepszy od 6600GT 256mb, po modzie na 16p 6600GT nie ma żadnych szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ok dzieki za rady, chyba sie zdecyduje na tego radka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 aha i dlaczego skoro ten radeon jest lepszy, jest tanszy od gainwarda geforce 6600gt prawie o 300 pln???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jest lepszy bo da sie go przerobic na 16 potokowca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) hmm to spoko bo roznica w cenie jest i to dosyc spora a za reszte kupie jakis zasilacz ;] Aha i jeszcze jedno czy mozna podlaczyc dwie takie karty na SLI czy ta z kazda mozna zrobic?? Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Czapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 prosilbym na odpowiedz na powyzshe pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...