Skocz do zawartości
Czapa

Sprzęt W Granicach 2200 Pln

Rekomendowane odpowiedzi

Procek --> AMD Operton 144 - 699 zł

Cooler na procka --> AC Freezer64 Pro - 69 zł

Płyta główna --> DFI LanParty nF4 Ultra-D - 499 zł

Karta graficzna --> Connect3D x800GTO@16ps - 860 zł

szczeze mowiac wolalbym kupic tamtego geforca 6600gt Gainwarda, ponieważ najbardziej zależy mi na dobrej karcie graficznej która posluży mi na dluższy czas a procek jak sadze wystarczy athlon 64 3000, i jakas plyta glowna z obsluga sli, doradzcie mi lepiej jakas plyte glowna z jej obsluga pod amd chyba ze sie myle w mojej opini to mi powiedzcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczeze mowiac wolalbym kupic tamtego geforca 6600gt Gainwarda, ponieważ najbardziej zależy mi na dobrej karcie graficznej która posluży mi na dluższy czas a procek jak sadze wystarczy athlon 64 3000, i jakas plyta glowna z obsluga sli, doradzcie mi lepiej jakas plyte glowna z jej obsluga pod amd chyba ze sie myle w mojej opini to mi powiedzcie.

Ten Connect3D przed zmodowaniem na 16 potoków zjada każdego 6600GT na śniadanie!!!

Operton jest jepszy od Athlona, ma również większy potencjał w O/C.

Edytowane przez lukmek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procek --> AMD Operton 144 - 699 zł

Cooler na procka --> AC Freezer64 Pro - 69 zł

Płyta główna --> DFI LanParty nF4 Ultra-D - 499 zł

Karta graficzna --> Connect3D x800GTO@16ps - 860 zł

to chyba logiczne a poza tym poszukaj sobie na google testy 6600gt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm to spoko bo roznica w cenie jest i to dosyc spora a za reszte kupie jakis zasilacz ;] Aha i jeszcze jedno czy mozna podlaczyc dwie takie karty na SLI czy ta z kazda mozna zrobic??

Edytowane przez Czapa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi