.Kuba Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 dream_killer ale czy ta gwarancja jest taka ważna :blink: mialem kilkanascie sztuk roznych pamieci, zadna mi sie jeszcze nie popsuła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ale ramce sie NIE PSUJĄ. albo są zepsute od nowosci albo bedą działac do samego konca (chyba ze za duzo V :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No SAMOISTNIE nigdy sie nie popsuje, jedynie jak sie jakis sadysta znajdzie i bedzie sie na nich wyzywał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) jeszcze raz muwie za reklame samsungów daja telefony i ludzie je reklamują a potem są tylko problemy ja wezme albo CORSAIR/Geil niema porównania znakomite firmy Sramsung np. dlamnie odpada dlaczego wszystkim tak sie samsungi podobaja a nikt ich niema?? ja zjarałem 2x goodramów poszłem na łatwizne... juz ich nie kupie... Edytowane 7 Grudnia 2005 przez dream_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak to nik nie ma ? przecież samsungi TCCD do najlepsze oprócz winbondów kostki. tanie geile są produkowane na tanich kosciach, które są zupełnie nipodatne na oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kup sobie samsungi nie nawruce cie... Jak sprzedajesz samsungi to wiesz ze dają prezęciki za reklame spoko dla mnie nie jestes autorytetem :) może chcesz mi sprzedac jakies samsungi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ej no to wrescie ktos da mi porzadna propozycje co kupic ?:P widze ze temat sie rozwinol porzadnie ;PPPPPPPPp do 200 zl :PPPPPPP i nagrywarki benqa sa god ? bo nie wiem czy ryzykowac i brac Lg bo na allegro widze i w chu* ludzi kupuje lieony i lg a benqa strasznie malo ;p czyzby nie wiedzieli co dobre ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jezeli DVD rw to benq, nec i LG. liteon ma słabe nagrywarki DVD. co do pamieci - tak jak mówiłem http://www.imperium.net.pl/adata-512mb-400-box-p-4534.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 @dream killer ty masz cos z glowa ze tak najerzdzasz na tego biednego samsunga i skad masz taka pewnosc ze jak kupisz te geile to nie beda na samsungach bo samsung jest jednym z najwiekszych producentow pamieci na swiecie strasznie mnie wkurzaja takie dzieci-fanatycy jak ty nic nie wiedzacy o temacie koniec offtopa Mozesz spokojnie brac te samsungi lub adaty napewno sie nie zawiedziesz zalezy ktore tansze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 A-DATY na samsungach są wiec wszystko jedno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 dream_killer - Pisz po Polsku. I nie pisz bzdur, bo to sie źle dla Ciebie skończy. Ostrzegam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Czy jak kupie te samsungi UCCC 2x512Mb to będą chodziły z moim MOBO. Twinmosy się sypią :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Co do nagrywarek dvd polecam Nec-a :)... nie pisze po polsku bo mam coś w windowsie zwalonego z polskimi znakami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Co do nagrywarek dvd polecam Nec-a :)... nie pisze po polsku bo mam coś w windowsie zwalonego z polskimi znakami :)A ten temat o nagrywarkach czy pamięci RAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Czy jak kupie te samsungi UCCC 2x512Mb to będą chodziły z moim MOBO. Twinmosy się sypią icon_confused2.gifMógłby ktoś odpowiedzieć, bo jak chodzą to jeszcze dziś je biorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 szczeze mowiac to nie mam pojecia co zamowic ;p mam czas do niedzieli bo w tym tygodniu mi nic nie dojdzie ;( nadal czekam na opinie ;P bo jak narazie to duzo sporow tu było :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mam przed oczami testy ramów w Komputer Świecie i niema nawet ramów samsunga. Pierwszą dzisiątke na przemian zajmują /1 Patriot/2 geil/3 Super Talent nieznam :P/4 geil/5 patriot/6 kingstone... Więc nie tylko ja nie lubie samsungów bierz Patrioty lub Geile... nie inwestuj w szajs.. Nie słuchaj sprzedawców w sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 nie słuchaj handlarzy kompami - zaufaj komputer światowi <---- LOL najlepsze patrioty robi sie na samsungach. tak samo zresztą z geilami (geil one) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 :lol: :lol: komputer świat i jejo testy :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja swietnie :DDD heh super doradztwo jeden to drugi to trzeci tamto :DDd heh patrzac na allegro to 50 osob bieze przed swietami jakes twinmosty, 20 kingstony a to raczej odpada :P. Wiec juz szczeze mowiac sam nie wiem.Moze jakes linki do allegro co zamowic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 po co sie spierac ????moze ktos da jakis link z allegro co kupic ?? w cenie max 200 zl ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=75292504 polecam te samsungi naprawde sa calkiem spoko takze bez obawy mozesz brac u mnie na A64 w dualu pracuja jak na razie stabilnie na 240 3-4-4-8 ale jeszcze do konca nie kombinowalem z ustawieniami timingow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A chodzą stabilnie te Samsungi na 220Mhz na 1T. Jeśli tak to na jakich timingach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Słuchajcie mam pytanie czy na mojej mobo Gigabyte 7N-400 Pro2 będzie działać kostka 1GB a dokładnie dwie 1GB żeby był dual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 no raczej bez problemu powinno działac nie widze zadnych przeciwskazan zeby nie działało :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...