MARTiiii Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Może ktoś z was używa tych golarek. Ja nie i nie mam pojęcia co warto kupić. Upatrzyłem coś takiego, jeszcze jestem w stanie taką cene zaakceptować Philips 7820. Poradzcie coś, na co patrzeć w ogóle przy golarkach. Może jakiś inny model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Leee chyba nikt tu takiego ustrojstwa nie używa :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 tez nad tym myslalem, ale jednak zostałem przy tradycyjnych... blue 2 excel zamieniłem na mach 3 turbo... różnica ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 raczej nie ten dzial ;) byl juz temat o golarkach....chyba na oślej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...