meeron Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) dzien dobry dzien dobry, witam witam przechodze do sedna sprawy po wymianie płyty głownej na płyte identyczną (windowsa nie przeinstalowywalem) mam takie zjawisko jak to przedstawia moj piękny ponizszy screen, nie powiem ze nie lubie niebieskiego ale ten mi jakos sie nie komponuje z moja tapeta w pokoju SCREEN ps- prawda ze bryka super na monitorku ? Edytowane 5 Grudnia 2005 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) być może płyta jest z innej rewizji, albo bios w nie jest inny i stą takie cyrki ... ja jednak polecałbym przeistalowanie systemu (jeslii to dla ciebie nie problem) ... a bryka na monitorze z jakiejs gazety wycięta :P a konretnie to podczas czego ci ten BS wyskakuje ? Edytowane 5 Grudnia 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 być może płyta jest z innej rewizji, albo bios w nie jest inny i stą takie cyrki ... ja jednak polecałbym przeistalowanie systemu (jeslii to dla ciebie nie problem) ... a bryka na monitorze z jakiejs gazety wycięta :P a konretnie to podczas czego ci ten BS wyskakuje ? plyta ta sama rev, bios wgralem ten sam co na tamtej byl, BS wali kiedy mu sie zechce, w pulpicie, w grze itp, srednio 1 na dzien a bryczka tak jak mowisz, z gazety wycieta (ale ciezko sie sklejalo bo trzeba byc cierpliwym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no to może format pomoże :P , a jeśli nie to widocznie trafiła ci się jakaś kopnięta płyta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...