makzel Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam! Mam szybkie pytanko: czy ktoś jest posiadaczem zasiłki pt. Seasonic 400W SS-401HT Active PFC??? Niedługo bedzie u mnie nowe mobo na 939 plus Sempron 3000+. Obecnie mam Feela 300 i chciałbym wymienić zasiłkę na coś w miarę taniego. Po głowie chodzi mi Delta i Fortron (350) ale ten Seasonic wydaje się bardziej przyszłościową konstrukcją. Tylko nie wiem jak jest z jego głośnością. Prosiłbym o opinię. Pzdr Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mam i zadowolony na maxa jestem!! Pozdrawiam!! edit: Napięcia w stresie 3,32 4,97 11,89 Cichuteńki Dwie linie 12V napięcie przed vmodem 3,21 wiec troche niskie, ale lutownica w dłoń, rezystorek i pot prec i wszystko ok! CUDO!! Edytowane 7 Grudnia 2005 przez brunneriusgreyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...