Lando Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 które najlepsze? mam GeForce 6800GT przesiadłem się z radeona więc nie jestem w temacie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Dante] Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dlaczego od razu zmodowane? Osobiście używam zawsze najnowszej wersji ForceWare'ów ze strony NVIDII i nie miałem żadnych problemów. Możesz spróbować OMEGI ale są one oparte na wersji 66.93 (która swoje '5 minut' już miała pewien czas temu). Są jeszcze optymalizowane ForceWare NGO, lecz jak napisałem, Ja używam prawie zawsze tylko oficjalnych z certyfikatem WHQL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 do wyboru i koloru. Wyczytalem ze 76.45 maja niezlego kopa, sa stworzone tylko dla serii GF6x00. U siebie zauwazylem wyzszosc tych sterow nad 81.xx, inne zrodla tez to potwierdzily. Sama liczba sciagniec tez mowi za siebie. Probuj i daj znac:) .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...