ste3an Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 porazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) z ocenami poczekajmy może do wyników testów, Neoteci też nie wyglądały rewelacyjnie, a radziły sobie całkiem nieźle... Edytowane 20 Grudnia 2005 przez djsaint Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 tam nie ma czego oceniac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jak tam z tym testem bo mój nowa sprzęt pod starym codegenem pracuje :blink: może jeszcze troche wytrzyma :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Nie niecierpliwcie sie tak, zasilacz przeciez musi dojść jeszcze do Benito. Jestem naprawde ciekaw jak to wypadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jestem naprawde ciekaw jak to wypadnie.Mysle, ze ma szanse wypasc przez okno ;) Tez z niecierpliwoscia czekam na tescik tego "cudenka". Aloha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Nie niecierpliwcie sie tak, zasilacz przeciez musi dojść jeszcze do Benito. Jestem naprawde ciekaw jak to wypadnie. W moim przypadku każda minuta sie liczy nówka sprzęcik chodzi na ponad trzy letnim codegenie 300W :blink: chociarz jak narazie stabilnie pracuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 W moim przypadku każda minuta sie liczy nówka sprzęcik chodzi na ponad trzy letnim codegenie 300W Teraz musisz dreptac na paluszkach i przypadkiem nie oddychac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Teraz musisz dreptac na paluszkach i przypadkiem nie oddychac :lol: jak narazie po 8 godzinach daje sobie rade z Prime95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Czytajcie ze zrozumieniem i nie porównujcie tej zasiłki do codeshitów i innych megabajtów :blink: Poniżej zamieszczam dla przypomnienia słowa Zenfista: ... Ogólnie to robi to ACBEL Polytech. Zasilacz na bank nie ma tego co na tabliczce. Ale jest to solidna konstrukcja. Co z tego wynika? Nie jest to sprzęt klepany u dziadka LiPenga w szopie gdzieś w Chinach, tylko sprzęt robiony w renomowanej fabryce. Nie ma na pewno tego co na etykietce, ale nawet jeśli pociągnie 350-400 W to pewnie będzie wart polecenia za te pieniądze. :angry: Swoją drogą jeszcze dwa dni temu się nie spodziewałem, że będę w przypadku tej zasiłki takie rzeczy mówił... :lol: Trochę obiektywizmu... testy wszystko pokażą... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 350 watt lol spojrz na marne diody shotkiego male kondzioly na wejsciu typowe dla zasilek 250watt tylko 2 filtry ne wejsciu zasilacza kazdy lipny fortron ma 3 dla mnie to porazka nie zasilacz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 kazdy lipny fortronWypraszam sobie ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jutro jestem we Wrocławiu po swojego EPOXa, dali mi nową kostkę BIOSu :D MAm nadzieję, że Zenfist zdoła mnie dopaść i wręczyć mi to coś do testowania. BTW znów te radiatorki a la Enermax przynoszą mi na myśl Super Flowera i jesgo tragiczną wydajność. No ale poczekamy i zobaczymy jak sobie poradzi z moim sprzętem. ZENFIST rusz jutro tyłek i przejedź się na PKP albo do 4speed z tą zasiłką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) ja dla kupla wziołem takie cudko http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=77492006 mam nadzieje że sie sprawdzi bo poprzednio miałem model 300bt i byłem z niego przez długi czas zadowolony Edytowane 21 Grudnia 2005 przez ptys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 jak narazie po 8 godzinach daje sobie rade z Prime95 Oszalałeś? Trzymasz kompa na codegenie i jeszcze go katujesz z ciekawości :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Oszalałeś? Trzymasz kompa na codegenie i jeszcze go katujesz z ciekawości :blink: właśnie mija 32 godzina pod prime95 a codegen sztywny jak skała :rolleyes: choć napięcie tragiczne ale stabilne :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Twardo sie trzyma ta zasiłka ja bym sie bał tak ryzykowac..... heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Twardo sie trzyma ta zasiłka ja bym sie bał tak ryzykowac..... heh Dodam jeszcze że ma grubo ponad 3 lata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Kompa już mam sprawnego. Zenfist obiecał wysłać zasiłkę pocztą więc czekam, może jutro będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 heeh Benito zapomnij swieta sa :DD wiesz jak paczki ida. Ja na lotnicza z usa czekam juz 3 tydzien ... a grafy jak niebylo tak ne ma :P :D no ale jestem dobrej mysli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Poczekamy zobaczymy. Na razie cieszy mnie że panowie z Pronoxa wyposażyli mnie w nowiutki biosik winbonda bez jakiejkolwiek dopłaty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ech, krotko mowiac, ten zasilacz jest wart 99 zlotych i nic wiecej. Sprzet taki: Venice 3000+ 1 GB RAM 2xGF 6600GT 2xHDD 200 GB SATAII 2x Naped (DVD + DVDRW) Aerogate II + 2 wiatraki 12 cm Zasilka jest glosna i trzeba spowalniac wentylator. Wtyczka ma jedynie dwa piny, wiec brakuje kontroli obrotow i trzeba to robic na wyczucie. Sa tylko dwie, do tego krotkie wiazki molexow (2 sztuki + zlaczka do FDD), jedna wtyczka do SATA. Teraz najwazniejsza - zasilacz nie wyrabia w tej konfiguracji. Sterownik od grafiki wypluwa komunikat, ze karty dostaja za malo mocy i musza pracowac na wolniejszych obrotach. Nedza, panie, nedza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 A czego się spodziewałeś przy takim konfigu?? Przy SLi to markowa 500W minimum:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 A czego się spodziewałeś przy takim konfigu?? Przy SLi to markowa 500W minimum:) Co to za brednie ? markowa 350-ka i jeszcze bedziesz mial zapas na ludzki oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Co to za brednie ? markowa 350-ka i jeszcze bedziesz mial zapas na ludzki oc. Racja - 350W Huntkeya bezproblemowo trzyma 2x6800GS. Niektórzy jednak są owładnięci manią WATÓW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 .. powiedział hajper trzymajcy singla na 550w ;) mazder - komp coś oc czy to na std umęczyło zasilacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 mazder - komp coś oc czy to na std umęczyło zasilacz ?Kompletny brak o/c - to mnie zdziwilo najbardziej. Wyjalem jedna karte i na razie jest ok. Boje sie wlozyc wiecej sprzetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Pakować SLI w 350-tkę to już lekka przesada moim zdaniem, poza tym HK 350AP ma realnie 400W a nie 350, więc przy innych 350-tkach radziłbym nie przesadzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Wiadome ze majac na pokladzie np. 2x 6800gt @ do tego procek @ (~100W), 2 napedy, 2 dyski i inne bzdety - 350w moze sie dusic. jednak do tandemu 2x6600 porzadna 350-ka spokojnie powinna starczyc. Jest sens wziecia czegos mocniejszego zeby zmniejszyc halas (jesli zalezny jest on od obciazenia) mozna tez wziac 2 slabsze zasilki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 .. powiedział hajper trzymajcy singla na 550w ;) 350W to było ciut za mało (przesiadałem sie z HPC 360) a 450W padło kilka (w sklepie gdzie kupowałem) - został mi 550 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...