Zenfist Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mam nadzieję, że w końcu wysłałeś ten zasilacz. Odpowiedź kilka postów wcześniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Nic dziwnego :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Paczka wróciła i tu mój ulubiony cytat Poczty "Brak takiego adresu" co znaczy tyle, że mają co innego do roboty niż dostarczać paczki :angry: Nie pozostaje nic innego jak wysłać paczkę kurierem w poniedziałek. Przepraszam wszystkich zainteresowanych za niezłe opóźnienie.Gościowi z Allegro odesłali mój radiator na pamiątki z powodu: Podana osoba nie mieszka pod tym adresem :lol2: Edytowane 2 Stycznia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dziś powinna przyjść zasiłka, czekamy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimax Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Dziś powinna przyjść zasiłka, czekamy.... W niemczech Zasilacz Tronje 550w sprzedają za cenę 33,90 EUR strona http://www.csv.de/artinfo.php?artnr=A2811189 http://cgi.ebay.de/550-WATT-NETZTEIL-14cm-...0QQcmdZViewItem - ok. 30 EUR klimax :lol: Edytowane 3 Stycznia 2006 przez klimax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dziś zasilacza nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark19 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 przedstawiony Tronje to jakas hala EZ(wersja shiT) ,podroba ja mialem w kompie przez moment calkiem inny model jednak i ten mial czarne duze radiatory i wogle to wygladalo duzo lepiej jesli chodzi o wykonanie, calosc To może jakieś zdjęcia tego Tronje którego miałeś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) A testowal ktos moze Hiper HPU-3S350? jest w podobnej cenie tylko ze nie ma tych magicznych 550 Watuff czystej mocy:) Edit: ---------------------------------------------------------------------------- Hiper HPU-3S350 ATX 2.2 PSU Tagan TG480-U01 ATX 2.03 PSU Enermax 431 ATX 2.01 PSU AMD Athlon 64 Model 3200+, ASUS K8V Deluxe motherboard Corsair XMS3200LLPT TwinX 512MB ASUS Radeon 9800XT Seagate Barracuda ATA IV 80GB PATA HDD Western Digital Raptor 36GB SATA HDD 3 x 120mm YS-Tech 135cfm fans @ 12V Pioneer DVD-106 IDE DVD-ROM TX Jupiter 40x IDE CDRW ---------------------------------------------------------------------------- +12V variance results PSU Maximum Minimum Adjusted Average Hiper 12.24 11.81 12.02 Tagan 12.14 11.99 12.01 Enermax 12.33 11.83 12.02 +5V variance results PSU Maximum Minimum Adjusted Average Hiper 5.09 4.83 5.01 Tagan 5.04 4.94 4.99 Enermax 5.05 4.94 5.00 +3.3V variance results PSU Maximum Minimum Adjusted Average Hiper 3.41 3.30 3.31 Tagan 3.33 3.31 3.33 Enermax 3.42 3.29 3.30 ---------------------------------------------------------------------------- Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Overclocked Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Przyzwoita i dość cicha zasiłka, ale wyposażenie i okablowanie adekwatne do ceny. Wady: * Zwykły, wycięty z blachy grill * Brak złącza ATX12V 24-pin * Tylko jedno złącze S-ATA Zalety: * Uczciwa cena jak na prawdziwe 350W * Stabilne napięcia nawet pod obciążeniem więcej... http://zenfist.pl/pID/250.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ciekawe czy wogóle dojdzie ta zasiłka. BTW Sprzęt mam rozgrzany. Ale trza bedzie się zaopatrzyć w Fanderki. Mała prośba do Zenfista, czy przy odwróceniu 120-stki Fandera wiatrakiem do dołu bedzie terkotać? Bo Akasy terkoczą niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Przyzwoita i dość cicha zasiłka, ale wyposażenie i okablowanie adekwatne do ceny. Wady: * Zwykły, wycięty z blachy grill * Brak złącza ATX12V 24-pin * Tylko jedno złącze S-ATA Zalety: * Uczciwa cena jak na prawdziwe 350W * Stabilne napięcia nawet pod obciążeniem więcej... http://zenfist.pl/pID/250.htm dzieki za info ale jest jeszcze taka wersja ? czy juz zamiast ich weszlo to co podales w linku? bo ten ma 20a na +12 i 2 sata no i grill inny mniej szumi;) Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Overclocked Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Ciekawe czy wogóle dojdzie ta zasiłka. BTW Sprzęt mam rozgrzany. Ale trza bedzie się zaopatrzyć w Fanderki. Mała prośba do Zenfista, czy przy odwróceniu 120-stki Fandera wiatrakiem do dołu bedzie terkotać? Bo Akasy terkoczą niestety. Nie terkoczą. Mają inaczej łożysko zrobione. Zasilacz ze wszelkich znaków na niebie i ziemi będzie jutro u Ciebie. Antybiotyk zaczął działać ;) Co do Hipera, to zasilacz zawsze wyglądał tak jak u nas na stronie, ale mało kto przykłada wage do prawdziwych zdjęć. (Na fotce komputronika jest wersja BOX). Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Zenfist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 No i przyszedł.... Tego czegoś nie mogę nazwać zasilaczem. Włącznik sieciowy zaraz się rozleci. :D Zdjęcia całkowicie nie oddają rozmiarów tego czegoś. W rzeczywistości jest mniejsze niż sądziłem, całość można upchąć z powodzeniem w obudowie do zasilacza micro ATX. Diody są tak małe, że pasują do zasilaczy 200W, a pamietajmy, że na nalepce jest 550W :!: W sumie bardziej opłaca się kupić obojetnie jakiego Fortrona za grosze na allegro i przepakować w tą obudowę, bo tylko do tego ten złom się nadaje. Już bardziej wierzę w Feele modecoma. Nie zaryzykuję i nie podłączę swojego sprzętu pod to coś, chyba że zenfist pisemnie zaświadczy, ze pokryje koszta ewentualnej awarii platformy testowej. to by było na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nie zaryzykuję i nie podłączę swojego sprzętu pod to coś, chyba że zenfist pisemnie zaświadczy, ze pokryje koszta ewentualnej awarii platformy testowej. a czy ja wyglądam na kamikaze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) No i przyszedł.... (...) Diody są tak małe, że pasują do zasilaczy 200W, a pamietajmy, że na nalepce jest 550W :!: Mozemy prosic o zdjecia, mialem ciezki dzien w pracy i posmialbym sie troche :D Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Soldier666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zdjęcia robił Zenfist parę postów wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 to ile w środku może być watów chyba nie 200 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jak będzie 220 to przy sprzyjającym wietrze i jak Święty Mikołaj coś dorzuci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Napisz do kolesia z allegro czy zwraca za spalenie czego kolwiek przez swoj zasilacz;D albo idz na hardcora i podlacz ta bestie wkoncu to 550waaat a twoj peset sie do tej granicy nawet nie zbliza:) pewno ci odpisze ze jego zasilacze ciagna 2 takie kompy :lol2: Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Overclocked Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nikt mi nie zwróci za spalony sprzęt, więc nie próbuję nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 [/img]http://img164.imageshack.us/img164/3334/tronje083vf.jpg[/img] muchachachchaaachaa...550W, chyba przy zwarciu :lol2: , to MC 350GTF ma pewnie z 700W ;). Mnie ciekawi naotmiast, gdzie nastepuje oszustwo. Bo sama firma Tronje napewno sobie zdaje sprawe, ze ta zasilka ma max. 300W i ciekawe kto nakleja na te zasilacze naklejki 550W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nikt mi nie zwróci za spalony sprzęt, więc nie próbuję nawet.Wybacz, ale mowisz o tescie tego sprzetu od ponad tygodnia, a teraz wykrecasz kota ogonem. Dobrze wiedziales, czego sie spodziewac. Ludziom po kilka ladnych lata dzialaja Codegeny, a ty sie boisz Trądzika? :P U mnie dzialal i prawie dawal sobie rade z 6600 GT w SLI, wiec nie trzes portkami B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 A zwrócisz mi za sprzęt, to bardzo chętnie mądralo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nie da sie zrobic jakiegos stanowiska pomiarowego ? Rezystor czy cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) A zwrócisz mi za sprzęt, to bardzo chętnie mądralo.Bylo sie nie brac za to, skoro wiedziales, co cie czeka. A teraz do boju, zolnierzu ;) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Mazder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Bylo sie nie brac za to, skoro wiedziales, co cie czeka. A teraz do boju, zolnierzu ;) Gdybys zobaczyl na wlasne oczy to co BENITO tez bys sie wycofal :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 benito podlacz przynajmnie pare zaroweczek moze akurat jakis fajny dymek poleci ile on ma amper na +12V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Mój sprzęt bez żarówek go wykończy, a na samych żarówkach nie widzę sensu. wieksze zaufanie miałem do modecoma Polska jak mi przysłali Feela 400W do testu i o dziwo miał około 400W. http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=294 Sami porównajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Gdybys zobaczyl na wlasne oczy to co BENITO tez bys sie wycofal :rolleyes:Ja to mialem przez tydzien w kompie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja to mialem przez tydzien w kompie :P Szacuneczek :) . Ja Modecoma 350GTF balem sie trzymac na obecnym konfigu, dlatego zmienilem na AeroCool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 muchachachchaaachaa...550W, chyba przy zwarciu laugh.gif , to MC 350GTF ma pewnie z 700W icon_wink2.gif. Mnie ciekawi naotmiast, gdzie nastepuje oszustwo. Bo sama firma Tronje napewno sobie zdaje sprawe, ze ta zasilka ma max. 300W i ciekawe kto nakleja na te zasilacze naklejki 550W.może jakaś nowa jednostka miary weszła wkońcu to 2006 rok:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...