kbzium Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 no właśnie. Robimy ranking. Trzeba podać tak: model (razem ze standardowym clk, MHz itp.) jaki jest (stabilny) wynik (wierzę w waszą uczciwość, bez prime95 :lol: ) u mnie: Kingston 512mb ddr400 clk3: ddr400->-------->450 pc3200->-------->pc3600 zwiększone napięcie na high z normal. clk 3,0 2t command jęśli to się będzie sprawdzało to proszę o przyklejenie :D pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a nie wystarczy ze jest ten topic ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ty dobry jesteś. Ee, to ja jestem lepszy co ty na to ? Bo ja robie CL2 1T. Chłopie, poszukaj zanim napiszesz kolejny tkai durny topic bo wybacz ale nie masz się czym pochwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ta i jak ci to działa na takiej częstotliwości z takimi timingami i w dodatku kingstonem??? <_< a kto powiedział że się chce chwalić? MOże chcę zobaczyć jak inni (np. ty) mają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Wystarczy kuknąć w sygnaturkę :idea: 225MHz 2-2-2-11 1T. Pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...