ulti Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam Myslalem nad zwiekszeniem wydajnosci i naturalnosci dzwieku w moich glosniczkach zestawu logitecha z-680 Oryginalnie maja one plastikowe obodowy Przyznam ze bardzo solidne bo mocno uzebrowane od srodka wiec az tak nie oddaja tego plastikowego dzwieku za co im chwala Ale jak wyjalem glosniczek to naszla mnie chec na wypelnienie tego glosniczka np gapka albo korkiem albo czym kolwiek I stad moje pytanie dla naprawde zaawansowanych audiomaniakow Jakm materialem najlepiej wypelnic czy wypelnic cala objetosc glosnika czy tylko scianki i czy w ogole to cos da??? Chcialbym tez spytac w przypadku gdy by to nic nie dalo czy moze np zakupic jakies same obudowy z drewna lub mdfu i wlozyc w nie te glosniczki? Za wszelkie sugestie i pomoc serdecznie dziekuje i zycze udanego dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wydaje mi się, że nie ma sensu tam nic wkładać. Dlaczego? Bo to są malutkie głośniczki satelitarne, które sprawdzą się przy filmach i grach, a wypełnianie ich czymkolwiek raczej nie przyniesie żadnych korzyści. Obudowy można samemu zrobić ale czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A moze jest ktos kto robil cos podobnego bo pewnie puki nie sprawdze to sie nie dowiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie ma sensu, plastik to plasitk, nei ma po co tam ladowac gąbki. Możesz zrobić obudowe z drewna ale jak usłyszysz różnicę w dźwięku to gratuluję. Może lepiej jak masz już takie ambicje, to sklep sobie coś lepszego sam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...