Mr.Martin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam Posiadam plyte glowna Abit IC7 z karta dzwiekowa na pokladzie. Niestety cos nie tak dziala wejscie mikrofonowe gdyz jak podlaczam mikrofon i zaczynam rozmawiac przez komunikatory lub nagrywam dzwiek to jest on okropnie zaklucony ( buczenie , itp). Nagralem kilka sekund owego dzwieku i umiescilem w pliczku : http://www.ipnet.republika.pl/mikrofon.wav Komputer jest podlcazony pod UPS , UPS pod listwe a listwa do gniazdka zasilajacego ( z bolcem) Sprawdzalem kilka mikrofonow i zawsze ten sam efekt - wszytskie sprawdzane mikrofony podlaczalem pod drugi moj komputer ktory znajduje sie w drugim pokoju i tam dzwiek czysty jak lza Czy ktos wie co to moze byc ? jakies sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mikrofonowego wejscia nie sprawdzalem ale za to moge ci powiedziec ze integracja na IC7 jest oblesnie tandetna !! Mi pierdzila strzelata itd. Jak na moje oko to na 99% wina zapyzialej karty dzwiekowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czy czasem nie masz włączonego wzmocnienia :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czy czasem nie masz włączonego wzmocnienia :>?tzn , mozesz bardziej szczegolowo - bo tych suwakow jest troche :) - czy mowisz o wzmocnieniu przy nagrywaniu czy odwarzaniu bo i tu i tu jest suwak Ale powiem ze takie same ustawienia ( standardowe ) mam na drigim kompie ( inna konfiguracja , inna plyta glowna) i tam chodzi czysto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Przy nagrywaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Witam, tez mam problem z mikrofonem z tym ze troche innego typu na Abit NF7-S. Gdy probuje nawizac rozmowe przez komunikator slysze swoj glos w glosnikach (czasem z opoznieniem, czasem bez) i nie wiem jak to wyeliminowac. Moze ktos ma pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...