Skocz do zawartości
sadbre

Jaka Płyta Główna Pod Socket A

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Pare dni temu dostałem z allegro SOLTEK SL-75FRN2 lecz płyta okazła się nie sparwna i od czwartku koleś z allegro odda mi 140zł i mam jeszcze pożyczone 60zł razem 200zł na nową płyte,interesuje mnie TYLKO NOWA płyta główna z gwrancją min na 12 miesięcy,Najlepiej na 24 lub 36;] i tylko do 200zł bo ani więcej grosza nie wycisne!

Płyta ma mieć możlwiość zmiany napięcia na proceszorze(to jest dla mnie najwazniejsze),płyta ma być pod sprzęt który jest w stopce.Ja chce zeby ten barton poszedł z 2500 na 3200 więcej mnie nie intersuje(bo i tak pamięci mi nie pozowla)

Co proponujecie(musi być nowa na gwranacji)???Oferty mogą być z allegro...

ps:Czy ta plyta ABIT KW7 /KT880 ma mozlisoc zmiany V na cpu i o ile i czy ogolnie jest dobra?

http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=74123132

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra może chociaz poardzicie co wybrac z tych dwóch?ASUS A7N8X-X bez obsługi duala...moze ASUS A7V880 KT880 ale tu znów brak blokady agp/pci...do lajtowego OC bartona z 2500 do 3200 (fsb200MHz i napiecie musze podniesc tak gdzies do 1,75)..Co wybierzecie z tych 2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje poszukac 8RDA3+ lub NF7-s 2.0, moze jeszcze gdzies znajdziesz "lezaki magazynowe".

Btw. jest taka fajna funkcja edycji postow. Proponuje z niej skorzystac

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje poszukac 8RDA3+ lub NF7-s 2.0, moze jeszcze gdzies znajdziesz "lezaki magazynowe".

Btw. jest taka fajna funkcja edycji postow. Proponuje z niej skorzystac

No wiesz ale jak edytujes zpost to temat noie pojdzie na góre a moj juz byl na samym dole:P

A co do Epoxa lub Abita NF7 to niesety mnie intersuje tylko nowa plyta z gwrancja:(pozatym trudno dostac cos za 200zł z tcyh dwoch jeslui chodzi o nowe plyty.

Mi chodiz juz w ostatecznosci co wybrac tych dwoch co podałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do piatku mam wybrac jedną z tych dwóch płyt prosze o szybką pomoc!

ASUS A7N8X-X bez duala na nforce2,ubogie wyposażenie

ASUS A7V880 KT880 - chipest via,dula sata bogate wyposażenie,brak blokady pci agp

Co z tych dwóch plytek wybrać do mojego sprzetu dla małego OC(bartom2500+ na 3200+ fsb200MHz i gdzies tak mysle musi byc 1,75V bo na 1,7v zwiechy)

Prosze o szybką pomoc co lpeiej wybrać.

Pozdrawiam1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KT 880 chyba jest blokada ale nie jestem pewny no obu płytach powina być regulacja do 1,75 ja mam na kt400 do 2,0 co w rzeczywistosci daje mi 1,9 nie wiem czemu.

Obie plytki na nforcie asuas i na via maja do 1,85V tylko teraz problem ktora z tych dwoch wybrac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi