sadbre Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam! Pare dni temu dostałem z allegro SOLTEK SL-75FRN2 lecz płyta okazła się nie sparwna i od czwartku koleś z allegro odda mi 140zł i mam jeszcze pożyczone 60zł razem 200zł na nową płyte,interesuje mnie TYLKO NOWA płyta główna z gwrancją min na 12 miesięcy,Najlepiej na 24 lub 36;] i tylko do 200zł bo ani więcej grosza nie wycisne! Płyta ma mieć możlwiość zmiany napięcia na proceszorze(to jest dla mnie najwazniejsze),płyta ma być pod sprzęt który jest w stopce.Ja chce zeby ten barton poszedł z 2500 na 3200 więcej mnie nie intersuje(bo i tak pamięci mi nie pozowla) Co proponujecie(musi być nowa na gwranacji)???Oferty mogą być z allegro... ps:Czy ta plyta ABIT KW7 /KT880 ma mozlisoc zmiany V na cpu i o ile i czy ogolnie jest dobra? http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=74123132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dobra może chociaz poardzicie co wybrac z tych dwóch?ASUS A7N8X-X bez obsługi duala...moze ASUS A7V880 KT880 ale tu znów brak blokady agp/pci...do lajtowego OC bartona z 2500 do 3200 (fsb200MHz i napiecie musze podniesc tak gdzies do 1,75)..Co wybierzecie z tych 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Proponuje poszukac 8RDA3+ lub NF7-s 2.0, moze jeszcze gdzies znajdziesz "lezaki magazynowe". Btw. jest taka fajna funkcja edycji postow. Proponuje z niej skorzystac Edytowane 7 Grudnia 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Proponuje poszukac 8RDA3+ lub NF7-s 2.0, moze jeszcze gdzies znajdziesz "lezaki magazynowe". Btw. jest taka fajna funkcja edycji postow. Proponuje z niej skorzystac No wiesz ale jak edytujes zpost to temat noie pojdzie na góre a moj juz byl na samym dole:P A co do Epoxa lub Abita NF7 to niesety mnie intersuje tylko nowa plyta z gwrancja:(pozatym trudno dostac cos za 200zł z tcyh dwoch jeslui chodzi o nowe plyty. Mi chodiz juz w ostatecznosci co wybrac tych dwoch co podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 używaną abit nf7-sl z gwarancją na rok bo producent daje na 2lata przeważnie sam miałem do kupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Do piatku mam wybrac jedną z tych dwóch płyt prosze o szybką pomoc! ASUS A7N8X-X bez duala na nforce2,ubogie wyposażenie ASUS A7V880 KT880 - chipest via,dula sata bogate wyposażenie,brak blokady pci agp Co z tych dwóch plytek wybrać do mojego sprzetu dla małego OC(bartom2500+ na 3200+ fsb200MHz i gdzies tak mysle musi byc 1,75V bo na 1,7v zwiechy) Prosze o szybką pomoc co lpeiej wybrać. Pozdrawiam1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 KT 880 chyba jest blokada ale nie jestem pewny no obu płytach powina być regulacja do 1,75 ja mam na kt400 do 2,0 co w rzeczywistosci daje mi 1,9 nie wiem czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 KT 880 chyba jest blokada ale nie jestem pewny no obu płytach powina być regulacja do 1,75 ja mam na kt400 do 2,0 co w rzeczywistosci daje mi 1,9 nie wiem czemu.Obie plytki na nforcie asuas i na via maja do 1,85V tylko teraz problem ktora z tych dwoch wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...