Heat Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Szukam jakiegos darmowego w miare prostego w obsludze programu do projektowania wnetrz . Jestem wlasnie na etapie remontu mieszkania i chcialbym sobie jakos zaplanowac jak maja poszczegolne pomieszczenia wygladac . Ewentualnie moze byc cos "kupnego" ale w cenie max 100zl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Podlaczam sie pod pytanie... jestem na tym samym etapie :) Wiem, ze do wydawnictw Muratora kiedys takie cos dolaczyli....... ale wyrzucalem te plytki jak glupi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 KLIK LINK KLIK LINK KLIK LINK Dalej niechce mi sie szukać :) A jak zapłacisz za wysyłke to prześle ci z 3 płytki z programami tego typu :) POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja to robię zawodowo w .. Corelu, ściągnij sobie demko Designera 12 ze stronki Corela :D Fajny program i 30 dni bez innych ograniczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dzieki za odpowiedzi chlopaki , powiem szczerze ze nawet nie wiedzialem gdzie tego szukac . A tu taka niespodzianka i tyle opcji [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a ja to robie tak: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1797335 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 a te programy dajamożliwość zwizualizowania projektu w jako takiej jakosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...