kordek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 no wlasnie dzisjaj zalaczam kompa patrze a pod oknem tlena cos uwieszone, co go przesune to idzie to razem z tlenem, reklama jakis butow we flash playerze,,wkur... mnie to niesamowicie i tu pytanie; wie ktos moze jak to usunac? czy to sie wogole da usunac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Dlatego właśnie przesiadłem się na mirandę ;) Tlen był fajny i go używałem.. dopóki nie zaczęły pojawiać się w nim reklamy. Potem przesiadłem się na Mirandę , która obsługuje chyba wszystkie możliwe protokoły (dla mnie istotna była obsługa gg i tlenu). Z drugiej strony.. jakby wszyscy używali alternatywnych programów to gg i tlen by splajtował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tutaj przeczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Dopisz do pliku HOSTS: 127.0.0.1 a1.o1.pl 127.0.0.1 a2.o2.pl 127.0.0.1 a3.o2.pl 127.0.0.1 adserver.o2.pl 127.0.0.1 reklama.39.pl i po reklamie, legalnie, bez ingerencji w program :) btw też wole Mirke Edytowane 6 Grudnia 2005 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 dzeki za pomoc... banner killer rozwiazal moj problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...