davidian Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Witam! No i dalsze problemy :evil: moze ktos mi pomoze ??. Dzieki za rade format ustawil wszytsko DVD znow jest widoczne ale po zainstalowaniu WIN 98 SE, znow sie robia problemy :(. Zainstalowalem stery do plyty VIA, nastepnie grafike GF 3 TI 200 i zaczalem instalke mego SB LIVE 1024, pod koniec instalacji nastapil jakis konflikt i dzwiekowka sie nie instaluje do konca :(. Przy uruchamianiu kompa wyszukuje nieznany sprzet i zwiecha. Sa problemy z Gameport teraz mam dwa takie wyjscia na plycie i na karcie dzwiekowej (Czy isntnieje taka mozliwosc aby jeden z nich wylaczyc ??albo oba i tak nie uzywam joya :).Qrwa wiedzialem ze jak kupie plyte ze zintegrowanym dzwiekiem to beda problemy. Dzwiek na plycie to C-Media 6 kanalowy.Oczywiscie w biosie dzwiek jest wylaczony. Mam pytanie czy najpier zainstalowac stery do C-Media a potem dopiero do SB ??Moze ktos mial juz taki problem ?? Siedzialem cala noc i nic :(, raz sie udalo uruchomic kompa ale wtedy znow mysz zniknela.Jezeli te info sa niewystarczajace pytajcie a ja uzupelnie informacje. Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Davidian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Problemu juz nie ma SB znalazl sobie innego uzytkownika :) Pozdrawiam Davidian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...