SzymekCK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Siemka wszystkim :) Jestem nowy ( to mój pierwszy post :) Siemka jestem Szymek z Kielc i modingiem sie interesuje od tygodnia:P I mam pytanie Mam obudowe Tracer diablo i na froncie mam plastikowe kułko w miejscem w środku i w to miejsce chciałbym wsadzicmonohromatyczny albo kolorowy wyświetlacz od jakiegoś telefonu Czy to jest wogóle mozliwe zeby to podłączyć ?? mono to wiem ze trzeba do tego wielkiego portu drukarki podlączyć a kolorowy to mi kumpel gadał że do karty graficznej sie da :o i bedzie na nim pokazane to co na maonitorze tylko w słąbszej jakości czy to prawda ?? Z góry dzięki i pozdro 4 all :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ...kUłko powiadasz... proponuję poszukać na forum, bo temat był już niejednokrotnie poruszany. poza tym jest coś takiego jak np. :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) eh...... 1797208[/snapback] a kolorowy to mi kumpel gadał że do karty graficznej sie da i bedzie na nim pokazane to co na maonitorze tylko w słąbszej jakości czy to prawda ??" o_0 fajnych masz kumpli ;] Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Lol wielkie dzieki :) Dzięki Kedzilowi dowiedziałem sie że kUłko sie pisze przez Ó (kÓłko) A tobie morf dzięki za odpisanie na temat :) pozdro A jeszcze mam pytanie do bardziej zaawansowanych moderów :) Czy rozdzielczość wyświetlacza jest dowolna czy są jakieś ograniczenia i co z podlączeniem kolorowego lcd ?? bo z tego artykułu wynika że monohroma da sie podłączyć bez problemu a i najważniejsze pytanie Czy da sie podlączyć kolorowy wyświetlacz lcd np. od nokii 7650 176 x 208 pikseli 65k kolorów do karty graticznej zeby służył jako dodatkowy monitor ?? Tylko prosze o poważne odpowiedzi z góry wielkie dzięki Edytowane 6 Grudnia 2005 przez SzymekCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 nawet jak sie da to i tak tego nie dasz rady zrobić:P zresztą mało kto da rade:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Widze ze robi sie coraz gorecej na punkcie bledow ort :) Wyswietlacz z nokii pod vga ? Wydaje mi sie ze najmniejszego sensu nawet nie ma bo toz to za male jest - juz lepiej sie meczyc i podpiac wyswietlacz z PSOne albo jakas stara matryce z laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: jestes nowy i od raz nielubiany za takie glupie pytania na pal, zeby bylo lepiej osolony pal, zatluc, zbanowac :twisted: tiaaaa od 7650 da jak najbardziej podpiac pod vga ale wtedy musial bys odlaczyn monitor i pracowac na tym malym lcd bo niestety jeszcze nikt nie znalazl sposobu na skuteczne rozdzielenie sygnalu alfa od beta zeby lecial na monitor i na lcd od 7650 moze ty tego dokonasz ?? bylo by bosko :) powodzenia Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Lol widze ze na tym forum sa cool ludzie Zawsze można na nichh liczyć i pomogą w potrzebie :lol: już mi sie tu nie podoba a jestem na nim pól godziny :/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Musisz się przyzwyczaić ;]. Poprostu lubimy jak ktoś używa "szukaj" albo googli. To naprawde tak wiele ? Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Lol widze ze na tym forum sa cool ludzie Zawsze można na nichh liczyć i pomogą w potrzebie :lol: już mi sie tu nie podoba a jestem na nim pól godziny :/ :mur: ...bo na forum nie chodzi o to, żeby zakładać po raz kolejny podobny temat i udawać, że nie ma się innego wyjścia. najpierw należałoby użyć opcji SZUKAJ. ja mam wyświetlacz od nokii 3310 w swojej budzie i udało mi się zmontować odpowiedne 'międzymordzie' do niego bez zakładania kolejnych tematów - pytań. po prostu trzeba się trochę wysilić. i nie ma tu znaczenia kto kogo lubi a kogo nie...nie ma również znaczenia to, że jesteś nowym użytkownikiem. każdy za założenie bezsensownego tematu zostaje TU napiętnowany. ...Jeżeli interesuje Cię zamontowanie monochromatycznego LCD od nokii to polecam LINK EDIT: widzę, że wkleiłem ten sam link co Morf B) Edytowane 6 Grudnia 2005 przez kedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 mod nie robie OT a jak tak to sory :) Posluchaj i bardzo dobrze ze Ci sie tu nie podoba :) bo nie potrzeba nam ludzi ktorzy zasmiecaja forum tylko pomagaja rozwiazac problemy albo wniesc cos nowego do modingu, a jak napiszesz ze nie bylo topicow o lcd do kompa od komorkow to cie zdziele bo sam dawalem najmniej ze 3 razy linki schematy i programy tak samo inni userzy, a jak bys chcial sie dowiedziec czegos o kolorowych lcd od komorkow to wystarczylo wpisac w goooglach a wywali ci lcd-info a tam na pierwszej stronie byly kolorowe lcd i art o nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 No kapuje kapuje ale zamiast pisać pierdół mógł ktoś napisać ze sie nei da i tyle a nie odrazu :/ naprawde chyba niektórzy mają tylko kompa we łbie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) kompa we lbie ?? nieeeeeee :D nieee myslisz sie :D kompy to przeszlosc :P a do modyfikacji wpadam zobaczyc czy ktos wymyslil cos nowego ew. pomoc komus kto wymyslil cos sensownego ale potrzebuje pomocy przy tym Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ja mam tylko jedno pytanko do autora topicu.. jak sobie wyobrażasz pracę z windowsem na wyświetlaczu od komórki? bo ja nie za bardzo ;] a co do podłanczania lcd monochromatycznego to są dwa takie artykuły, jeden na mod-planet a drugi na night modders, wystarczy tam zajrzeć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chodzi mi o to żeby ten mały lcd byl dodatkowy ( nie główny) Żeby był sobie zaczepiony do obudowy i pokazywał to co monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 na tweaku zanim napiszesz pierwszego posta powinieneś przynajmniej 2 misiące tylko czytać...wiedziałbyś że powtarzasz pytania które juz były... Pozatym nie dziw się ze nie chcemy odpowiadaćna coś.. jesli co meisiac przychodzi nowy typ i pyta jak podłączyć wyświetlacz od telefonu :) Wszystko da sie podłączyć... wszystko i do wszystkiego... to zawse jest kwestia opłącalności, ukłądów sprzęgających, oprogramowania.... w wieksosci wymyślnych przypadków.. to nawet zaawansowany elektronik miałby problemy z uruchoamieniem takiego zestawu... o noobach nie wspomne.. to dla nich mission impossible... (dla nich są gotowe urządzenia-zestawy w sklepach do kupienia...) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Lol widze ze na tym forum sa cool ludzie Zawsze można na nichh liczyć i pomogą w potrzebie :lol: już mi sie tu nie podoba a jestem na nim pól godziny :/ :mur: Bo tutaj trzeba czytac, a nie zakladac zbedne/powtarzajace sie topici, LENIU :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Wszystko się da ;] Można np podłączyć kompa do ogrzewania podłogowego ale po co ? :> Jesteś na forum dopiero 11 godzin a już swoimi kilkoma topicami (chodzi mi zwłaszcza o ten na testowym) pokazałeś swoją głupotę ... Założe się ,że nie czytałeś regulaminu ani żadnego FAQ'u zanimin napisałeś te tematy ... Dowodem na to jest twój sig ;] Jak dla mnie możesz WYJŚĆ ! Korci mnie jedno pytanie - Na cholere Ci ten wyświetlacz od nokii ? Jaki to ma sens ? Poprostu chcesz mieć "bajer" w budzie ? <_< oO Edytowane 15 Grudnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Korci mnie jedno pytanie - Na cholere Ci ten wyświetlacz od nokii ? Jaki to ma sens ? Poprostu chcesz mieć "bajer" w budzie ? <_< oOjak to po co ... bedzie bardziej Elo ... juz ma tracera to teraz tylko nokia ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 choooopaki....czekajcie na jego HARD DISCO MOD...toz to przeciez niewykonalne taki mod bez wyswietlacza od nokii... wstyd mi za was, doswiadczenie niby wielkie a nie wiecie ze display od 3310 to podstawa...:P:D;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekCK Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Carlos ssij pajacu :lol: A mam pytanie czy da sie do kompa podlączyć więcej niż 1 wyświetlacz ?? Jak tak to co trzeba kupić ?? jakiś rozgałęźnik czy coś bo jest 1 port w kompie żeby podlączyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Carlos ssij pajacuOficjalnie chcialem ci tylko zakomunikowac, ze zlozylem raport na twoja wypowiedz. Poczytaj regulamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Raport przyjety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Za posty nie wnoszace nic do dyskusji tez dostaniecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Carlos ssij pajacu :lol: A mam pytanie czy da sie do kompa podlączyć więcej niż 1 wyświetlacz ?? Jak tak to co trzeba kupić ?? jakiś rozgałęźnik czy coś bo jest 1 port w kompie żeby podlączyć?? W jednym momencie mozesz mieć podłączone nawet 3 "wyświetlacze". Moga to być 2 monitory i 1 telewizor. Zamiast monitora LCD można podłączyć projektor i wtedy będziesz miał taki wielki "wyświetlacz" że ledwo to ogarniesz wzrokiem. Na takim wielkim czymś proponuję włączyć Pokemona. Koniecznie w nocy! Być może coś Ci się przestawi w głowie i zaczniesz pisac na tym forum po ludzku. Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...